Duxill 1276 Napisano Maj 2, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem za KLE 500 desnu plastiku koja ide ispod sedista... Ako neko ima ideju gde to moze da se naruci za pristojne pare, bio bih mu zahvalan. Na ebay.de imaju gomilu, ali su sve leve... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 9, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 20, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Novembar 16, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6748 Napisano Novembar 16, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Velika nestašica, kad je konstruisana tako da lako spada (možda su u Kawi time hteli da poboljšaju prodaju delova?). Šalu na stranu, ako planiraš da je praviš (ima vrsnih plastičara, potraži na forumu) pozajmiću ti moju za kalup. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Novembar 16, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan @Nimmin hvala na velikodusnoj ponudi, uzecu je u razmatranje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 17, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i na Suzukiju GSX750E ni jedan nije imao desnu plastiku.Ja sam isto uzeo od prijatelja,brka sa foruma skinuo kalup i napravio orginalnu.Samo sam je pricvrstio srafovima i nema brige. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Novembar 17, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug ima tu plastiku, evo ti broj telefona 0038765750397, mi smo u Trebinju ali nije problem da se posalje autobusom ili na neki drugi nacin ,naravno ako se dogovorite 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Novembar 22, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan @tuono Dogovorena kupovina, hvala puno na preporuci... LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...