ghibli 22 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prvi malo žešči je bio Honda Dominator 650 Onda je sljedio moj največi promašaj od motora Aprillia Pegaso 650 Yamaha TDM 850 prvi put Yamaha TDM 850 drugi put I sada moja nova ljubav Honda ST1300A PanEuropean Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidim dosta lepih motora pa da i ja stavim koju sliku doduse honda je slikana u losijoj formi,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I moja Suzana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jos neka fotka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Mart 20, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje Hondice. Honda CB450N 1985 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joe1000f 0 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kiseljak BiH Motocikl: Honda XL1000V Varadero;Honda XLV750R Prijavi odgovor kao problematičan XLV750R 86g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan e,kad se svi qrce onda cu i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan A sad malo on... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 21, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Budjenje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan sprint sport 2008.godiste (na prodaju)-mozart junior- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Mart 22, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Obavestnje: Ova tema ce biti kompletno pretresena i sav off iz nje ce biti obrisan. U buduce ce poruke bez fotografija biti momentalno brisane. Molim vas da poruke kao sto su "Lep ti je motor!", "+1", i slicne saljete na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje Rage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jrlotpi 2 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Srbija Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A sad malo on... motor je kao lutka, samo mi ovaj auspuh malo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Mart 24, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan malo od mozarta masinu da vidite,Boze zdravlja moj kad polozim:) -mozart junior- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Mart 24, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan i ove dve jos ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedster 0 Napisano Mart 25, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje zverke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BioSQUAD 40 Napisano Mart 26, 2010 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giskabre 2 Napisano Mart 27, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad / Beočin Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje Yamahe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 27, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekih novima pa evo refresha-a/ Suzuki V-Strom K8 dl 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Kad porastem sigurno ovako neko izdanje vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan s mobila su fotke, uskoro prave/lepe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan BAS LEP TA! Fabricki! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Eh ....nemogu docekati da se zavrsi farbanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su mi prve fotke sa mojom novom makinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...