Fireclaw94 1 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o al je dobar ovaj ducati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Finest 0 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Motor Prijavi odgovor kao problematičan pomalo stuntinga na mom skuter(prestao sam da se zezam sa time) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lord_o21 2 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: drz400sm Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje igracke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Decembar 4, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od moje malenkost suzuki dr 650 rse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 7, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan NIKAD NE RECI NIKAD!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebstel 0 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan a da ne zaboravimo i oca na sve ovo do sad CUNDAP 250 iz1936g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Decembar 10, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Photo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14390 Napisano Decembar 10, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Decembar 12, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ...a ovo je moja "mica".... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan EVO I MOJ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan mala greska... ovo je cerkica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk kv 0 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog ljubimca . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moji... Aprilia RS 50 ;D...pa Cagiva MITO 125 ;D ;D....i zadnja Yamaha xj 600N. ;D ;D ;D nazalost trenutno nemam ni jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Decembar 20, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan :)Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 21, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan opaka masina, jesi li je ti ovako prefarbao ili je to neka special edition? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki ljubitelj grbavaca...ali ovaj R izgleda je*eno dobro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moja spec.edicija.100% najbrza u gradu,Verteks bregaste,powercomannder,Evo||Akrapovic i mnogo toga ma prosto obozavam motore a poklonik sam custom varianti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 21, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan stvarno si je xtra uradio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga i moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 23, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moja spec.edicija.100% najbrza u gradu,Verteks bregaste,powercomannder,Evo||Akrapovic i mnogo toga ma prosto obozavam motore a poklonik sam custom varianti Ajd obozavaj malo i nas, pa smanji slike pre postavljanja. Ovi sto nemaju ADSL ima da ih otvaraju po pola sata ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 24, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Evoj moj Jet C-Tech "Prava lepotica" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...