corvin 7 Napisano Jun 17, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Itebej Motocikl: Honda VT 500C Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kakva lepa zver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 19, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan moj prvi motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je F2? Zanimljive boje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim, F3 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 19, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim, F3 ;D Pise,sto jest-jest. U svakom slucaju neka je sa srecom. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko ja vidim Branko u tvom avataru pise TDM ili se varam,aj sada da vidimo kako taj TDM izgleda. Opa da li to znaci da si se sa njime ponovio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 20, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @motoras Evo ispunjavam zelju samo tebi,kao mom "bivsem" sektasu Z750. Ujedno informacija za tebe da sam u Trebinju stajao pored Z1000-2010,dobro ga obisao i razgledao....nisam imao zelju ni da ga fotografisem. ??? ??? ??? TDM 850 4CN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan E pa Branko neka ti je sa srecom i da ga uzdravlje vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 20, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa Branko neka ti je sa srecom i da ga uzdravlje vozis. Hvala druze,sljedeca voznja je na MS MK ERE Uzice,pa ako si voljan i budes interesent za jednu voznju do Uzica vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Moje lepotice --- PUNO SUNCANIH DANA U NASTAVKU SEZONE----- 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 21, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog novog ljubimca, dok je bio u fazi otpakivanja (slike su malo lose jer sam slikao mobilnim - ovih dana slikacu aparatom pa cu postaviti). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yamaharaptor700r 0 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: novi sad-london Prijavi odgovor kao problematičan evo i moja igrcka suzuki ltr450 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan @motoras Evo ispunjavam zelju samo tebi,kao mom "bivsem" sektasu Z750. Ujedno informacija za tebe da sam u Trebinju stajao pored Z1000-2010,dobro ga obisao i razgledao....nisam imao zelju ni da ga fotografisem. ??? ??? ??? TDM 850 4CN Ne kapiram? Jel ne valja novi Z? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 27, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @motoras Evo ispunjavam zelju samo tebi,kao mom "bivsem" sektasu Z750. Ujedno informacija za tebe da sam u Trebinju stajao pored Z1000-2010,dobro ga obisao i razgledao....nisam imao zelju ni da ga fotografisem. ??? ??? ??? TDM 850 4CN Ne kapiram? Jel ne valja novi Z? Nisam rekao da ne valja,vec da se meni nije dopao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgArD 0 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan @motoras Evo ispunjavam zelju samo tebi,kao mom "bivsem" sektasu Z750. Ujedno informacija za tebe da sam u Trebinju stajao pored Z1000-2010,dobro ga obisao i razgledao....nisam imao zelju ni da ga fotografisem. ??? ??? ??? TDM 850 4CN Ne kapiram? Jel ne valja novi Z? Nisam rekao da ne valja,vec da se meni nije dopao... Ja ga jos nisam vidjeo uzivo ali mi se ovako na slikama svidja. Vjerovatno ce neko sad da me prozove, ali bas ona kesten boja sa onom bolesnom sarom na sicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yamaharaptor700r 0 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: novi sad-london Prijavi odgovor kao problematičan lep triumf vidim da dolazis na petlju nisam ga nikad probao posto radim u londonu vidjam i stalno i svidjaju mi se dali si zadovoljan sa nji kako ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yamaharaptor700r 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: novi sad-london Prijavi odgovor kao problematičan ltr 450 i raptor 700gytr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 29, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je F2? Zanimljive boje... F3 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MariO_BN 1 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Njemacka-Bijeljina Motocikl: r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan i moja ljepotica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MariO_BN 1 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Njemacka-Bijeljina Motocikl: r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan gsx r 1000 K9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 30, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan lep je, nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrija-Bacinac 0 Napisano Jun 30, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moja masina [/img] file:///D:/pictures/motor/Fotografija0070.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje357 0 Napisano Jul 7, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: zabalj Prijavi odgovor kao problematičan aj da i ja stavimi mog ljubimca . pa da vidim sta mislite . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...