nash 488 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Hondica i nas dvojica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan E pa bre preteraste ga sa velicinama slika !!!!!!!!!!! Ja sa ADSL-om jedva otvaram, kako li je ovim ljudima sa dial up-om... Ne budite lenji pa smanjite slike pre nego ih okacite !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Septembar 16, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan E bash mi drago sto vam dvije trecine ljudi nece vidjeti slike. Pa zar je toliki problem smanjiti sliku ili sramota da pita ako nezna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan E bash mi drago sto vam dvije trecine ljudi nece vidjeti slike. Pa zar je toliki problem smanjiti sliku ili sramota da pita ako nezna. Ma fazon je do konekcije,protoka.Ko ima losu vezu treba mu citava vecnost da otvori.Ja nemam tih problema ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ma fazon je do konekcije,protoka.Ko ima losu vezu treba mu citava vecnost da otvori.Ja nemam tih problema ;D U Srbiji jos uvek ima ljudi koji nemaju kompjuter, o konekciji da ne govorim!! Ni Ja nemam nekih vecih problema sa otvaranjem OVOLIKIH slika, ali pomislim ponekad i na one koji imaju dial up-pomislite i Vi pre nego okacite OVOLIKE slike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Cak i ako se izuzme brzina konekcije, centralni deo sajta ne moze da prikaze citavu sliku bez horizontalnog skrolovanja, pa velike slike nemaju smisla i za one sa brzom konekcijom. Negde ima tema za postavljanje slika na sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Septembar 17, 2009 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Fazer vozio od 2001 do 2006 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Septembar 17, 2009 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Zati vfr 800 2005 god vozio od 2006 do 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Septembar 17, 2009 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Zati vfr 800 2004 god. vozio od 2007 do 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Septembar 17, 2009 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju se skrasio sa Varaderom 2008 god koi vozim vec nekih mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 17, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ti ova "skrasio se... vozim vec mjesec dana" ;D Lijepi motori BTW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Vardero mocan mocan ;D Ima ga jedan moj kolega Nadam se da ce i moj sledeci (V-Strom) biti motor na kom cu se skrasiti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan I sta bi kakva su iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 19, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju se skrasio sa Varaderom 2008 god koi vozim vec nekih mesec dana Vozis dobar i kvalitetan bajk.Pored V-stroma,Varadero je moj favorit takodje.Srecno i samo polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kineska sekta: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
singer 0 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BioSQUAD 40 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Marauder VZ800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene opet,ovaj put u drugoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Gagi i Tanja Napisano Septembar 30, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno 5 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Filip-NRK 0 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Emo moje kamile. kakve bisage i koferi, ovako kao cergar i nema sanse da ostanes neprimecen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan Evo opet mog starca od 40 leta na vrhu trans fagarasa Rumunija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan evo jos natovarenih bmw/a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Filip-NRK 0 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :-\ zajeb 2 put.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...