Mrme 0 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo mene opet,al druga masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 25, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo mene opet,al druga masina. Uuuu jeee bote.Svaka cast. :o ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo mene opet,al druga masina. Uuuu jeee bote.Svaka cast. :o ;D ;D ;D Ne nadjosmo se u NS-u na skupu,vreme bilo ocajno,kad ces opet ovamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 28, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ti to meni namerno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Jun 28, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pticija perspektiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=11357.msg559955#msg559955 date=1246211377] Ti to meni namerno? Hahah, ma jok, nego samo da te opet navedem da kupis endurku ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 1, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje, slikano 3.7.2009 in the Obrenovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skyivica 1 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Stip, MAKEDONIJA Motocikl: HONDA AFRICATWIN 750, RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Africatwin i nista drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje nove masine, kupljen od Bokija iz Kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saleR6 1 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan yamaha yzf r6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Africatwin i nista drugo Lepo si napisao."nista drugo" ,jer se nista i ne vidi.Uploaduj sliku ponovo. ;D Meni ne otvara nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Jul 28, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno me ovaj Delija ispunjava ali nadam se i promenama, normalno na više, novije, jače, bolje.... Treba težiti ali ujedno ne biti nezadovoljan onom što poseduješ jer sreća je relativan pojam i nju čine zadovoljstva.... Kao što vidite...nije loš za provlačenje u gradu ali nije ni za neke duže puteve. Znam, provlači se spretnošću a dužina puta je...kako za koga!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAZER 14 Napisano Jul 29, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan evo...da i ja prilozim moju mashinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Avgust 5, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Juni ove godine u Makedoniji na putu za Ohrid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Avgust 5, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U stvari ovo je TA slika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_gt 0 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Uzice/Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje R6-ice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan za sada je ZXR u opticaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisapop 22 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi motor u zivotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motorko 0 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: verschez Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog starca... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hoplite, čestitam na prvom ali dobro odabranom modelu (TA) sa dozom sete što nisam i sam pažljivije birao klasu motora. Motorku veliko + na simpatičnom motoru koji će sa svojim bratancem pored njega, vremenski pregaziti mnoge savremenije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...