Aca035 36 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa ti ta honda :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa ti ta honda :o :o :o I meni se sve vise svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor Prelepa ti ta honda :o :o :o i meni se sviđa!!! :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan Jel to neka zajeb... motor je u prodavnici ??? motor je moj ali je slika dok je bio u salonu u ns ducati.covek ga dotero iz kalifornije sa 2500 km i dao covaku procenat da ga proda,i ja ga kupio.ali sam ga tad prvi put video i slikao da pokazem prijatelju i odma sutradan ga kupio, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje Yamahe V-star classic, sa malo "customizinga"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje Yamahe V-star classic, sa malo "customizinga"... Prelep bajk, jedan od rerkih zbog kojeg bi se odrekao R-ova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savage ls 650 0 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: subotica Motocikl: yzf750r i savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan savage problematicni i yzf 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 24, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje Yamahe V-star classic, sa malo "customizinga"... Prelep bajk, jedan od rerkih zbog kojeg bi se odrekao R-ova ;D :o zaista neverovatno izgleda! sve pohvale vlasniku! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan lici ma nesto a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Liči na dobar motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_86 0 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj stari tomos.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan evo i mojih ljubimica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje ljubavnice (napokon cista) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjka 37 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog priloga ovoj galeriji. Super udoban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 1, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog priloga ovoj galeriji. Super udoban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...jako lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 2, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje HONDE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vracanje sa skupa u Jagodini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
asko 0 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Moj LJUBIMAC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGADENT 0 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog mezimceta........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jun 3, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Opak ti motor GAGADENT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 3, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos opakiji onaj TLR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan GAGADENT, makina je vrh! :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 4, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog keeway ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...