Aca035 36 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Mart 17, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su ovo trabakule :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cuprijske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su ovo trabakule :D :D Cuprijske hehehehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukudrilo 0 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zadar Prijavi odgovor kao problematičan nešto su mi slike prevelike, evo ponovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukudrilo 0 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zadar Prijavi odgovor kao problematičan evo još jedne za svaki slučaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Mart 19, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dje nadje ovu prvu , bjela ko da je sa Romanije ,sve zagledam da je prepoznam . Prelijep ti je dvotockas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedarRi 0 Napisano Mart 22, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 23, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan evo još jedne za svaki slučaj... kako lijep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Mart 23, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Pred sam kraj sazone prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxic 0 Napisano Mart 23, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: beograd... zarkovo Prijavi odgovor kao problematičan nije moj (i dalje ) ali sam zaljubljena u njega ;D ;D bas mi je po meri ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nije moj (i dalje ) ali sam zaljubljena u njega ;D ;D bas mi je po meri ;D izgleda da ribama i dalje R1 nije ruzna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan nije moj (i dalje ) ali sam zaljubljena u njega ;D ;D bas mi je po meri ;D samo ti kreni lagano po kubikazama kad budes kretala voziti i kloni se cvaja kad krenes na 125 i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan evo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nedja zx-12 r 0 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ja i moj crni tajfun!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih, fali Apan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan izasla iz garaze da proseta malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih, fali Apan Dobra ova"honda siva"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala PICASOO MZ ;D ! Srce mi cijepalo kada sam je mijenjao - zbog kubikaže i naravno veličine, ja 110 kg 190 cm malo mi mala bila, ali je nisam zaboravio što se vidi po postavljenoj slici.A da imao sam i Hondu HeliX 250 (ne mogu da nađem sliku, ko izmisli digitalce, nikad ne uradiš slike već ih kao šutneš na CD pa ćeš kao uraditi !!!) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je VFR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Kakva srecna faca! ;D U zdravlju da se navozas sa njom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...