kochaMatori 1108 Napisano Avgust 16, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan i jedna u njemu odgovarajucem drustvu i pripadajucem ambijentu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Avgust 16, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca.... cagiva mito 125 :) ( nekad je bio ducati 916, ali se skupio na kiši ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan i ja da se pohvalim "skoro" uzet Pegaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj GSR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan vrsim potragu ljubitelja retro stila!!!!! ovo je moj MILJENIK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga konacno : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj GSR... Lep motor.Svojevremeno sam ga shmekao ali sam previshe visok za njega. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo da predstavim i mog novog lepotana stari je na oglasima pa ga tamo mozete videti a novi koji je juce placen nadam se ako sve bude kako treba na nasim drumovima za 15-tak dana .Rec je o jednom veoma respektivnom modelu Kawasaki zx12r 2005.god . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da je i uprirodi ovakav kao na slici drugar koji je trenutno u Italiji kaza da je ubica ,ali dok ga ne vidim i ne uzjasem nema spavanja ,jbg muke ,al nesto da me malo vrati u zivot.kada stigne bice jos slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da je i uprirodi ovakav kao na slici drugar koji je trenutno u Italiji kaza da je ubica ,ali dok ga ne vidim i ne uzjasem nema spavanja ,jbg muke ,al nesto da me malo vrati u zivot.kada stigne bice jos slika. Čestitke Zavidim ti na izduvu,ja nikako da pronađem pravi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojeg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan MOJA CRNA UDOVICA SA TWO BROTHERS IZDUVOM HONDA CBR 600 RR 2003 GODISTE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan MOJA KAWA ZX 9 R U RACIN G PRERADI DAN PRE NEGO STO SAM JE PRODAO DRUGARU .....SAM SVOJ MAJSTOR!!!!!PROKOMENTARISITE NESTO BRACO!!!!TREBALO JE TRUDA I ZNOJA DA SE OVO NABUDZI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Slke kawasakija i Chitume. Zamislite, nemam ni jednu sliku Tomosa APN-6 (mojeg vernog druga) iako ga imam od 1982. Danas cu da ga slikam i da prosledim i njgovu sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan I moj koniic.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 5, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan MOJA ZVERKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GORAN_MKD 0 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: skopje makedonija Prijavi odgovor kao problematičan KAWA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan HONDA CB750F nekad i sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan HONDA CB750F nekad i sad UFFFF, sto je bila lepa nekada. :D :D Bas si je dobro sredio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Moja mašina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Kacarevic 0 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se nejkedima sa mojom ER 6N .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Poznat mi ovaj momak sa slike...ko ti je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Evo me opet. ma novom konjicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan evo i moj konjic konacno gotov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bekrija 0 Napisano Septembar 15, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ga ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...