stevo 58 Napisano Maj 1, 2012 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poslije sporije voznje ili potezanja ,kad se stane na semafor kao da jedan klip prestaje raditi i ugasi se a ond ajedva upali i puca iz auspuha ili kad se upali prvi put poslije nekog vremena pa ako se ugasi sam, tad nece da upali , rezervoar cist pregledano sve , inace motor ide ko mutav i prima ko lud cim se pokrene sa 20kmh navise sta je , nemam pojma. ako nije svecka ili nesto drugo> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Maj 1, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno svecice,kad ti se ugasi skini svecicu i vidi kakva je probaj malo da je zagrejes i probaj onda da ga upalis ,imao sam slican problem na svom Tdm-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Maj 1, 2012 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ok probacu , hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zan Alezi 0 Napisano Maj 3, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si skoro kontrolisao membrane na karburatoru i sam karburator? On je najverovatnije uzrok za takvo ponašanje motora, barem iz mog iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danbara 2 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan TDM 850 zna nekada imati problem sa kablovima svjecica. desava se da zbog polozaja spule kabl drlja od stel motora i probije izolaciju i onda dolazi do slicnih problema. skini plastike i provjeri kablove da nisu slucajno osteceni od kontakta sa ramom motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Maj 12, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan imao sam slican problem kod mene, ako ne identican i 99 posto je to isto u pitanju.... proveri dzek od kompjutera, meni se tu jedna buksnica razlabavila i dupe mi je pomerila, ceo motor sam bio raskupusao u potrazi za retardiranim problemom kad ono jedna mala zicka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...