Biker Q 1657 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi gumice iz naslova, svaka informacija pozeljna. Najbolje SMS na 065 89 28 652. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 10, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uklapaju se od nekog mercedesevog tamica,odi u neku prodavnicu auto delova,potrazi swe gumice sto imaju i uporedjuj... Nasao tako i radi 2 godine bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Maj 11, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..premeri gumice,klip i cilindar pa kontaktiraj "Sigurnost" iz Zrenjanina,imaju nesto sigurno...i jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 11, 2012 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Uklapaju se od nekog mercedesevog tamica,odi u neku prodavnicu auto delova,potrazi swe gumice sto imaju i uporedjuj... Nasao tako i radi 2 godine bez problema... za Mercedes znam i za TAM-ica znam,ali "mercedesov tamic" nikad cuo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, nadjeno juce u Cupriji za oko 600 din. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nekog mercedesewog kamijoncica... :D To znam sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...