hitman 352 Napisano Maj 31, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro http://www.youtube.com/watch?v=dUa5yJNaLBs&feature=related nego kad krecete ljudi ? eo cim drmnem lozu tenerasi, ako zaboravite vazelin, bolece vas mLogo.... Jednocilindrash, nemash pravo glasa ove godine :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 31, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a mare moram malo i ja, nemojte biti stipse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dolazite već jednom !!!! :D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Maj 31, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bandolerosi , a dogodine rame uz rame sa nama Hihihiihihi, tebe bas drma trema, hvala u ime Bandolerosa, a MI cemo tesko sa vama sa "kravetinom" koju sad posedujemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 31, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobro jutreo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vrijeme je za kretanje ljudi vidimo se :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 31, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan dobro jutro bando.Aj polako na kamile i ne šećerite mnogo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 31, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Hm..hmm ?? dal da krenem i ja na ovo ...jahanje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 31, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hm..hmm ?? dal da krenem i ja na ovo ...jahanje ? Tamo si, imaš vremena i RAZMIŠLJAŠ?!?!?! Au, brate, ajde da se zamenimo na samo 4 dana!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Maj 31, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, koliko može da košta OVO ...misim, odavde do tebe pa još jednom tako u nedelju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 31, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko i jedna prosečna polovna ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Maj 31, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je ondaK jeftino, bezvredno, džabalučina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza je sjajna. Preko vikenda malo kisice za akciju, u nedelju bi trebali da se vracate kuci po suncanom vremenu. Momci, zelim vam sigurnu putanju prednjeg tocka i suve gace. Dobra zabava je ionako zagarantovana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 31, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je ondaK jeftino, bezvredno, džabalučina Jes' bogami. Da mogu, dao bih ti PLUS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 31, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Učesnicima srećno blatarenje ! A drugar i ja se nalazimo u subotu ujutru na JP na Trošarini. Idemo izokola na LA pa Ljig, Mionica, Divčibare, Arilje, kokin Brod. Ko hoće s nama asvaltom, nek se nacrta na pumpi u 6.00 Moj broj 061-6-299-288 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 31, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce doceka 16h, sve spakovano na BeLki, gledam je kroz vrata od kanca kako se przi na suncu.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Eto, delić ekipe najzad krenuo :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' se skupljate danas popodne iz BG-a? Kada? Gde? jbg. do pre 2 min nisam znao da ću moći da krenem... nadam se da to što se nisam najavio, domaćinu ne predstavlja komplikaciju. Ja ionako idem u šator, štalu, senik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mammo 20 Napisano Maj 31, 2012 U prolazu, 24 postova Motocikl: XTZ 850 R Prijavi odgovor kao problematičan tenerasi, ako zaboravite vazelin, bolece vas mLogo.... Pustite coveka da se vozi Ubi ga monotonija Ko sta radi ljubitelji Kawa se samo okupljaju ko majstora i prave moto skup :lol: Majstori ih Kawaju bez Vazelina pa znaju kako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 31, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bandolerosi , a dogodine rame uz rame sa nama Hihihiihihi, tebe bas drma trema, hvala u ime Bandolerosa, a MI cemo tesko sa vama sa "kravetinom" koju sad posedujemo Nikad se ne zna Nale, nikad se ne zna .....može i asFaltom....će vidimo dogodine..... Nensiiiii.....samo napred.... Inače ljudi imaćete sunčano i lepo vreme svih dana.... 25 stepeni....nedelja 29C!!! Jupiii jeeeeee!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 31, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Je l' se skupljate danas popodne iz BG-a? Kada? Gde? jbg. do pre 2 min nisam znao da ću moći da krenem... nadam se da to što se nisam najavio, domaćinu ne predstavlja komplikaciju. Ja ionako idem u šator, štalu, senik... Oko 16h nas trojca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Je l' se skupljate danas popodne iz BG-a? Kada? Gde? jbg. do pre 2 min nisam znao da ću moći da krenem... nadam se da to što se nisam najavio, domaćinu ne predstavlja komplikaciju. Ja ionako idem u šator, štalu, senik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mi is Smedereva krecemo u 14h,,,nadam se da cu moci dole kad stignem da zamenim prednju gumu...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 31, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Je l' se skupljate danas popodne iz BG-a? Kada? Gde? jbg. do pre 2 min nisam znao da ću moći da krenem... nadam se da to što se nisam najavio, domaćinu ne predstavlja komplikaciju. Ja ionako idem u šator, štalu, senik... Komso, Rusic, Zex i ja krecemo oko 15h ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 31, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Je l' se skupljate danas popodne iz BG-a? Kada? Gde? jbg. do pre 2 min nisam znao da ću moći da krenem... nadam se da to što se nisam najavio, domaćinu ne predstavlja komplikaciju. Ja ionako idem u šator, štalu, senik... Komso, Rusic, Zex i ja krecemo oko 15h ! Nisam ni znao da cu da bezim sa posla u 15!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...