misa-pei 6128 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan E, a sutra bih već čekao Jagera da dođe... Jagere, nedostaješ nam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 28, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh... i vi meni, celo društvo kompletno. Ali JAKO mi sad već nedostajete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ....a evo i rute!!! prvi dan: http://www.eagles-eye.org/2/prvi%20dan.zip drugi dan: http://www.eagles-eye.org/2/drugi%20dan.zip Radi u iGO Primo2... Za garmin konvertujte u .gpx file Malo su zbrda - zdola, iz delova ali snaci cete se! Prvi dan krecete iz Kosjere zavrsavate u Donjem Ljubisu, drugi dan krecete iz Donjeg Ljubisa i zavrasavate blizu Nove Varosi... Fali jos jedna vezna deonica od D.Ljubisa ka Priboju preko Brane za one koji ne idu da gaze Uvac... Sve ovo mozete otvoriti i u Google Earth-u.... Uzivajte! Nesto si to ovo skratio, gde je onih 600km? Ceka se Kvarisina ruta koja ce sigurno biti duza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 28, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Neda mi ova moja ništa da t...m, tako da mi ostaje samo braćo da ložim. Ko ti je sad pa Neda? Javljam se sa lica mesta, pripreme pri kraju Dase legendo, kralju super Kosjerićki magu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mesto okupljanja u četvrtak je caffe Breza u Kosjeriću. 43°59'49.23"С 19°54'28.56"И Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra Alex 19 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan ....a evo i rute!!! prvi dan: http://www.eagles-ey.../prvi%20dan.zip drugi dan: http://www.eagles-ey...drugi%20dan.zip Radi u iGO Primo2... Za garmin konvertujte u .gpx file Malo su zbrda - zdola, iz delova ali snaci cete se! Prvi dan krecete iz Kosjere zavrsavate u Donjem Ljubisu, drugi dan krecete iz Donjeg Ljubisa i zavrasavate blizu Nove Varosi... Fali jos jedna vezna deonica od D.Ljubisa ka Priboju preko Brane za one koji ne idu da gaze Uvac... Sve ovo mozete otvoriti i u Google Earth-u.... Uzivajte! Nesto si to ovo skratio, gde je onih 600km? Ceka se Kvarisina ruta koja ce sigurno biti duza Mala ispravka drugar zavrsetak je u Gornjem Ljubisu :-) Za taj deo sto fali pobrinucu se ja da pokazem ili objasnim I hocu li ja saznati koliko vas stize ?? Da znam sta me ceka?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi ti da pokrenesh tu tvoju neku nekretninu pa da se provozash malo sa drugarima Jbga, bas bi isli sa vama, bice fenomenalno ali se nikako ne uklapamo sada. A i ti si propusti pre par nedelja voznju kad smo isli u nepoznatom pravcu, nigde te nije bilo Uzivajte, bice TOP !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Oni koji su rezervisali smestaj, za svaki slučaj neka ponesu vreću za spavanje !!!! Moze se desiti da prenoćite u nekom senu, ili nesto slično, tako da nek se nadje vreća i po mogućstvu podloška. Noći su hladne i dobro se pripremite sa garderobom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 28, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Oćeš reći kapaciteti su popunjeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tako nekako, i jako je tesko naći na jednom mestu 50 kreveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kome bude hladno spremite :haha1: i vićeš ša se zagriju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno će biti problem sa krevetima!!! Iz 1001 razloga, broj kreveta sve manji. Alternativa za krevete je senik (veliko potkrovlje gde se odlaže seno) , u kome mogu svi da spavaju. Vreće i podloske obavezan deo opreme. Da nebi bilo da je neko nekog ispalio, bolje da vam kažemo sada šta vas čeka. Al računam da smo prašinari enduraši, i da to nešto i ne menja stvar. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 28, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan @TA96 Cini ti se da je kratko... Prvi dan nije trasiran asfalt od Rogacice do Predovog krsta jer to je samo pravo! Kad se uzme u obzir da ce i da se mal pogubimo ispasce i preko tih 600km, tako da opusteno... Gorivo obavezno sipajte u Kosjeri, Mecavniku, Priboju... Drugih pumpi otprilike nema pa povedite racuna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ko dolazi u cetvrtak, sipajte gorivo uveče!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno će biti problem sa krevetima!!! Za sve dane je problem oko smeštaja ili samo za neke? Nemam vreću, pa da probam da nadjem neku alternativu, pa da znam gde da tražim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li na seniku biti i sena? Eto i večere, o istom trošku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 28, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ko dolazi u cetvrtak, sipajte gorivo uveče!!!!!! Nece moci, uvece pijemo, a popodne sipamo gorivo p.s. jedva nadjoh kisno odelo, maltene svi rasprodali dvodelna odela. Ipak necu biti mokar jupiiiiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 28, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ujutro alkotest, ko je pozitivan ide kamionom!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ko dolazi u cetvrtak, sipajte gorivo uveče!!!!!! Nece moci, uvece pijemo, a popodne sipamo gorivo p.s. jedva nadjoh kisno odelo, maltene svi rasprodali dvodelna odela. Ipak necu biti mokar jupiiiiiiii Znaci ti ne prelazis Uvac, ides na most??? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno će biti problem sa krevetima!!! Za sve dane je problem oko smeštaja ili samo za neke? Nemam vreću, pa da probam da nadjem neku alternativu, pa da znam gde da tražim. Nidzo, posle enduro kacige vreće je obavezan deo opreme. Trk u Goru i kupuj vreću. Ne znam dali ce biti problem, na jednom ili vise mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 28, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ujutro alkotest, ko je pozitivan ide kamionom!!! A koliko promila treba da se enduraš proglasi pozitivnim ? Ja predlažem kvotu 1,5 promil Preko toga nema smisla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da svi budemo pozitivni, pa da vidimo šta dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kome bude hladno spremite :haha1: i vićeš ša se zagriju.... Jel se vi spremate ili samo dobacujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko slucajno dolazi u petak, ja iz Valjeva krecem u pola 8, mogu da cekam pa zajedno do Kosjere. Bice ovo ludo i nezaboravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 28, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kad reče da krećeš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...