jimmy 327 Napisano April 28, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Gosu treba da angazujemo,kao mobilnu pumpu :-) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Hm,napisao sam pola strane i iz'ebo me chrome... ajmo i ovo nanovo: Znaci dok dodje do voznje, moze ispasti da ce nas po 40 voziti zajedno, ali svejedno, bitno je da se organizujemo u manje jedinice, gde ce svaka desetorka imati svog komandanta sa kojim ce se cuti pre voznje, da se u grupi zna ko sta zeli da vidi i kako da vozi, kome treba goriva na kolko km itd. Grupe postoje da o svemu tome ne bi mislio samo jedan covek. I naravno, mnogo je lakse izbrojati 10 motora nego 30...A sad, ko ce doci prvi do odredista, to nije bitno, svejedno znamo da ce to biti moj odred pa je polemisati zalud posao P.S. Kepu za generala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 28, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih tvom odredu podelio par signalnih raketa,da mozemo da vas nadjemo kad se izgubite u planini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan sam mojom tehnikom navigacije, samo pasose treba da ponesemo, ostati negde necemo sigurno E sad, gde cemo izaci to je vec pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 28, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja cem se utefterim kod jimmy-a u grupu! On je glavni krivac sto cu da teram jedan cilindar, tako da ce morati da me trpi! LM, mene zanima ima li ko zainteresovan da do kosjere pici preko ravne gore i divcibara kako bi sto manje gazili asfalt, ili da ja enduro tockove saljem postom ili po nekome kolima?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kanjon Sutjeske Bombaš Bole Boško Buha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 28, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A sad, ko ce doci prvi do odredista, to nije bitno, svejedno znamo da ce to biti moj odred pa je polemisati zalud posao Polako bre Kvarni, sta si se primio k`o mlad majmun Nije bitno ko prvi stigne, bitno je da se stigne, da se uziva P.S. e, da, savetujem tvom odredu da stavi kamenje u dzepove kad budete prelazili Uvac, pitaj Acu zashto :D :P mene zanima ima li ko zainteresovan da do kosjere pici preko ravne gore i divcibara kako bi sto manje gazili asfalt, ili da ja enduro tockove saljem postom ili po nekome kolima?? Naravno Pero da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Polako bre Kvarni, sta si se primio k`o mlad majmun Nije bitno ko prvi stigne, bitno je da se stigne, da se uziva To i vazno je ucestvovati obično oni sa začelja vicu! šalim se naravno, moram malo da potpalim masu, ja idem u foto-turizam, vi se trkajte a ja cu da cooliram usput i da vas slikam . Ja vodim u svojoj grupi dva pačeta tako da nema penjanja po drveću A evo i probni track od prosle nedelje,Pero ovo je put od ravne do kosjerica, a ostali, probajte na svoj GPS da znamo dal radi rajac-kosjeric.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 28, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan hvala kvarni, samo objasni tantuzu(meni) koji program otvara gpx fajl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan GPX je univerzalni GPS exchange format, tj samo ime kaze... svi programi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan hvala kvarni, samo objasni tantuzu(meni) koji program otvara gpx fajl? GPX je univerzalni GPS exchange format, tj samo ime kaze... svi programi Imam rešenje, ne mora ništa da ti objašnjava, a ja ti (vam) se pridružujem na putu do tamo. Učitao sam .gpx, lepo izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 28, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan naravno perune, samo bih ja ipak da bacim oko na tu trasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan najlakse ti je da otvoris u google earthu, otvoris program i prevuces ikonicu, kad ti otvori neki prozorcic, otkacis sve da oces,i dobijes trasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Možeš i Mapsource da iskoristiš, posebno zgodno ako koristiš Garmin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 28, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vidim da se zaostrava situacija, svi kao ne zure a bice posle pun gas i pristizanje u kamp ko na Dakaru celu noc :-) moj predlog je da se obezbede gps trekovi i okace na net! To nije tesko uraditi. I grupe od 10 su velike ako se ljudi ne poznaju. Skoro svako ima neki GPS i mislim da je najbolje da se grupe prave na drugarskoj bazi. Ako nekoga znas iz grupe pa iako kilavi neces da budes nervozan, ako neko davi ceo put a jos ga i ne znas onda ne valja. Ako bude suvo bice prasine da ce ovi od treceg nadalje da obole od plucnih bolesti. kada imas rutu ne zanimaju te grupe, uzmes dva ortaka i ides kad ti je volja, stanes gde hoces i koliko hoces i uvece svi na okupu veseli i zadovoljni. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 28, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude suvo bice prasine da ce ovi od treceg nadalje da obole od plucnih bolesti. Istina ziva i najjaci race faktor u igri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan JOOJ!!!! uh,de sad kad renoviram kucu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan GPS podrska ce biti dostupna uskoro, sve na gotovs. Sustina price i jeste da zajedno idu ljudi koji se poznaju i koji se inace voze zajedno. To sto postoje neke vodje puta, ne znaci da svi ne treba da spreme i prouce karte, niti da ce neko nekog da dadilja! Svako je tu zbog sebe i sopstvenog uzivanja, nemojte dozvoliti da nekom budete opterecenje. Ko bude kocio grupu, bice mu pokazan najblizi put do asvalta i koordinata kampa. Nije sramota da i sami kazete dosta je, ja se iskljucujem. U pitanju je dosta kilometara voznje, bolje se drugi dan odmoriti pa treci normalno voziti, nego pasti od umora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 28, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ozbiljno - sklekovi, trbušnjaci, čučnjevi i džoging. PS. Nemoj da mi zaostaješ, jajca i krompira; jajca i krompira! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ja cem se utefterim kod jimmy-a u grupu! On je glavni krivac sto cu da teram jedan cilindar, tako da ce morati da me trpi! LM, mene zanima ima li ko zainteresovan da do kosjere pici preko ravne gore i divcibara kako bi sto manje gazili asfalt, ili da ja enduro tockove saljem postom ili po nekome kolima?? EVO ja !!!@ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan vidim da se zaostrava situacija, svi kao ne zure a bice posle pun gas i pristizanje u kamp ko na Dakaru celu noc :-) moj predlog je da se obezbede gps trekovi i okace na net! To nije tesko uraditi. I grupe od 10 su velike ako se ljudi ne poznaju. Skoro svako ima neki GPS i mislim da je najbolje da se grupe prave na drugarskoj bazi. Ako nekoga znas iz grupe pa iako kilavi neces da budes nervozan, ako neko davi ceo put a jos ga i ne znas onda ne valja. Ako bude suvo bice prasine da ce ovi od treceg nadalje da obole od plucnih bolesti. kada imas rutu ne zanimaju te grupe, uzmes dva ortaka i ides kad ti je volja, stanes gde hoces i koliko hoces i uvece svi na okupu veseli i zadovoljni. Racionalno i prakticno. Podrzavam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 28, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Polako bre Kvarni, sta si se primio k`o mlad majmun Nije bitno ko prvi stigne, bitno je da se stigne, da se uziva To i vazno je ucestvovati obično oni sa začelja vicu! šalim se naravno, moram malo da potpalim masu, ja idem u foto-turizam, vi se trkajte a ja cu da cooliram usput i da vas slikam . Ja vodim u svojoj grupi dva pačeta tako da nema penjanja po drveću A evo i probni track od prosle nedelje,Pero ovo je put od ravne do kosjerica, a ostali, probajte na svoj GPS da znamo dal radi A jel mora da se vozi u krug tamo oko Dobrih voda ili si nesto izgubio? ;-) p.s. Ako ne prodam sutra motor jel mogu u tvoju grupu g.dine Ing? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 28, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ti lud ? Ovo je do sad najamiciozniji poduhvat i ti sad našao da prodaješ motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja bih da se utefterisem a sad u koju grupu bem li ga,gde god me stavite bicu zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 28, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja cem se utefterim kod jimmy-a u grupu! On je glavni krivac sto cu da teram jedan cilindar, tako da ce morati da me trpi! LM, mene zanima ima li ko zainteresovan da do kosjere pici preko ravne gore i divcibara kako bi sto manje gazili asfalt, ili da ja enduro tockove saljem postom ili po nekome kolima?? EVO ja !!!@ tebe moramo da vodimo na brzinske pripreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...