zidar 31 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege posto sam dobio nekoliko iscrpnih i jednostavnih odgovora zelim da vas pitam u vezi rezervara.Naime qm250 sam kao sto znate skoro kupio i jednostavno covek ne moze sve da vidi u toj fazi, kasnije vremenom vidja sitne detalje za popravku,pa tako sam i ja spazio rezervar!Do sada ga nisam punio do samog cepa i nisam mogao da primetim da curi.Bivsi vlasnik je onaj sraf sto drzi celu plastiku sa signalizatorima(levi i desni zmigavac...) i cepom naravno jace pritegao pa je pukla i morao ju je zameniti sa novom ali od kinroada pa sad kada je pun i na jednu nogu ili se jace bucka gorivo curi na cepu .Sta da radim, kako i cime da zadihtujem oko samog cepa na ulasku cepa u rezervar da gorivo vise ne curi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Maj 4, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi moglo da se zalije sa tecnim metalom?Da prvo skinem tu plastiku pa napravim manju kobasicu od tog metala(vise je kao plastelin)postavim na samom rubu rezervara u obliku prstena pa vratim plastiku i zavijem sarafe, nadam se da posle toga nece curiti gorivo samo neznam koliko je taj metal otporan na benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...