Jump to content

Moto Zajednica

Kakav dihtung za rezervar?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 457 postova
  • Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14

Postovane kolege posto sam dobio nekoliko iscrpnih i jednostavnih odgovora zelim da vas pitam u vezi rezervara.Naime qm250 sam kao sto znate skoro kupio i jednostavno covek ne moze sve da vidi u toj fazi, kasnije vremenom vidja sitne detalje za popravku,pa tako sam i ja spazio rezervar!Do sada ga nisam punio do samog cepa i nisam mogao da primetim da curi.Bivsi vlasnik je onaj sraf sto drzi celu plastiku sa signalizatorima(levi i desni zmigavac...) i cepom naravno jace pritegao pa je pukla i morao ju je zameniti sa novom ali od kinroada pa sad kada je pun i na jednu nogu ili se jace bucka gorivo curi na cepu .Sta da radim, kako i cime da zadihtujem oko samog cepa na ulasku cepa u rezervar da gorivo vise ne curi?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 457 postova
  • Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14

Da li bi moglo da se zalije sa tecnim metalom?Da prvo skinem tu plastiku pa napravim manju kobasicu od tog metala(vise je kao plastelin)postavim na samom rubu rezervara u obliku prstena pa vratim plastiku i zavijem sarafe, nadam se da posle toga nece curiti gorivo samo neznam koliko je taj metal otporan na benzin.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja