zeljko_srb 8 Napisano Octobar 19, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ovako, motor je od mog druga, pa me je zamolio da se raspitam, gde moze da se popravi,......motor stoji vec par godina pokvaren, u pitanju je struja, a mozda jos nesto od stajanja,.... tiristor je rikno,...e sad gde bi mogao da ga uradim da barem upali, pa posle na sredjivanje,...ja sam iz NS-a, a ako ima neki dobar majstor i dalje nije problem, samo da ga opravim!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Octobar 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako je struja u pitanju to ti Joska iz Temerina moze srediti, covek je genije za te stvari Nadam se da se nece ljutiti sto sam ga pomenuo. Potrazi ga na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 19, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kako je potpisan, ja sam relativno novi na forumu, a treba mi pomoc..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Octobar 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kao Joska, posalji mu mail. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 20, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Resicemo,poslao sam brojeve telefona,pa cemo se cuti.Siguran sam da cemo upaliti motor. Ali da i ovde postavim: 063-8-347-397 pa ako nekome nesto zatreba,neka zovne. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 20, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I naravno da se ne ljutim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 23, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti problem na indenticnom motoru. Uzeo sam ignitor od nekog kineskog skutera od 125ccm i resio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 23, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel imas jos uvek taj motor? jel imas mozda neke delove za taj motor, jel ti crko tiristor, gde si nabavio taj ignitor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 23, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Jel problem resen, ako nije reci koliko zica imas na tiristoru(CDI-u).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 23, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan problem nije resen, joska dolazi za vikend da pogleda motor,....ja taj tiristor nemam, otkad je motor pokvaren, jos pre nekoliko godina zagubio se taj tiristor,....neznam koliko ima zica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 23, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Bez brige.Ima da radi.Ponecu 3 razlicite vrste paljenja,a tamo cu videti koji odgovara. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 23, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan vazi joska, ja se nadam da ce upaliti,..... NEMAS POJMA KOLIKU IMAM ZELJU DA CUJEM PONOVO NJEN ZVUK!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 24, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan JA sam taj motor prodao pre dobre 3-4 godine. Ne mogu ti detaljnije opisati resenje. Ja sam se hebao sa tim tiristorom dosta dugo dok nisam montirao neki skuteraski. Majstor Joska ce to vec da vidi. No zimus sam prodao dve kompletne masine od doticnog motora (neispravne naravno). Ja sam ih potrosio u roku od dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 25, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan E sada vec ja postajem nestrpljiv!Kada ce ta subota?!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 25, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e nemas pojma koliko cekam subotu, i daj je upalim vise,.....al nesto sve mislim da nece biti nista. imam takav osecaj, al daj Boze da upali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 26, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sve pripremljeno,samo bi trebalo da se dogovorimo gde ja to da dodjem Za razliku,ja verujem da ce upaliti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 26, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno posto je motor toliko stajao mogao bi dok Joksa ne dodje da ocistis karb...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 27, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo da kazem, da je joska starno elektricar genije!!! nema mu ravna, vidi se da covek zna sta radi, i razume se. motor je stojao pokvaren oko 10 godina zbog CDI-a,...struje,...i joska je u roku 10-15 minuta napravio varnicu na motoru. Sve pohvale josjednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Octobar 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo da kazem, da je joska starno elektricar genije!!! nema mu ravna, vidi se da covek zna sta radi, i razume se. motor je stojao pokvaren oko 10 godina zbog CDI-a,...struje,...i joska je u roku 10-15 minuta napravio varnicu na motoru. Sve pohvale josjednom! Sad samo pun gas i u neku šumu, uhhhh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan bice i to za koji dan, jer je karburator skroz zapeko, moram da procistim sve dizne i da presvuce joska komplet struju, pa onda na kidanje!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 28, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 28, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore... Ocemo cuti sta je hebalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan neko malo govno CDI tranzistor, valjda,.....10 godina zbod toga je camrila u mraku..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 29, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nema cdi-ja na masini,samo kablovi vise.I naravno instalacija je bas ocerupana.Nema kontakt brave,nije povezana instrument tabla,itd. Dobija novu instalaciju,i nov cdi,i bice kao nov.Samo da se osposobi karburator,da moze i da se upali.Sipali smo malo benzina u cilindar,i malo je poceo i da kasljuca,al dzabe,kad nije bilo gasa Proradice,siguran sam 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 9, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...