Biker Q 1657 Napisano April 22, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan MZ je 175 ccm, imam jednu ponudu koju je gre'ota da propustim pa bi prodao Zmaja... Prethodni vlasnik tvrdi da posle generalne nije presao ni 500 km, ja to ne znam ali vidim da ima dobru kompresiju pa verovatno covek govori istinu. Prednji lancanik je nov, nova svecica, novo ulje u menjacu (SAE 80) i u kocnici (nije SAE 80 ), nova akumul. baterija od 6V 4,5 Ah, nove rucice, ociscen karb, pali kao mina i to nista nije stelovano samo sam sastavio karb. mozda treba malo da se dosteluje mada pali i ide dobro. Registrovan pre dva dana, prednji far ima ali cekam drzac pa da ga montiram... Slike friske, tj. od pre dva dana... Cena 400 evra, tel 065 89 28 652 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 22, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze i za 380 evra (registracija je iznela oko 9000 din, znaci motor prakticno dodje 300e, mislim da to nije puno za ovaj motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 23, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 24, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan lepa ponuda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 25, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepa ponuda. Hvala Saler, bar neko da da neki komentar. Ulozeno je mnogo rada i truda i to je odradjeno bas kako treba, nije neki priuceni majstor radio, vidi se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 25, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekoliko detalja, svaka cast onome ko je napravio i izmestio menjac, kocnicu i copavu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Namesten prednji far, slike uskoro... Moze eventualno zamena za neki auto sto bi vozila zena (recimo Yugo)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan 350 zadnja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je trenutni far, nije nesto ali sluzi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Koliki plamen izbacuje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliki plamen izbacuje? Zavisi koliko ga naljutis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Namesten prednji far, slike uskoro... Moze eventualno zamena za neki auto sto bi vozila zena (recimo Yugo)... Moze i skuter da vozi, toplo je ))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 2, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan šteta, mislio sam da je onaj iz "zmajeve kugle" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 4, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Namesten prednji far, slike uskoro... Moze eventualno zamena za neki auto sto bi vozila zena (recimo Yugo)... Moze i skuter da vozi, toplo je ))) Ako niste razumeli moze zamena za skuter... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 10, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Clanovi BJB mogu da dobiju motor na 2-3 dana da isprobaju pa da plate ili vrate, naravno mora da postoji neki dogovor, nece da moz' da opljackaju banku pa da vrate itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam nalateo na komplet masinu sa ugradjenim magnetnim paljenjem (koja je generalno sredjena) od ETZ-a 250, zanima me koliko se razlikuju nosaci i sta bi sve trebalo da se menja ako se odlicim da je uzmem? Inace moja je dobra, da ne bude zabune posto je ovo oglas, ali cisto za rezarvu ili da bi dobio malo jaci motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan 350 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 10, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zmaj malo testiran, do Smed. Palanke i nazad (oko 160km) samo sajla gasa izdala. Kupio sam neku sajlu samo jos da proverim da li odgovara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan od danas 28.06. (ne obracajte paznju na prasinu)))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...