dukaja 0 Napisano April 20, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko kako da proverim nivo ulja na yamahi xt 600 1992 god,merac je na ramu motora,probao sam i kada je motor tek ugasen i nakon 20-ak sekundi i hladan ali bez uspeha,merac suv kao barut,dolio sam i 400 grama ulja i opet isto.koliko staje ulja u taj bunar mozda je resenje da ispustim komplet ulje pa da premerim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzi se(ako nisi) ovoj sekti: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19900-yamaha-xt600-all-in-one/page__pid__1286375__st__2020#entry1286375 , pa pitaj koliko staje ulja. Merenje ja radim tako sto posle nekih 15 min voznje stavim motor uspravno da radi na leru dvadesetak sekundi, zatim ugasim i izmerim(svo vreme motor stoji ravno, ne na bocnoj). Nemoj da vozis dok ne vidis u cemu gresis sa tim merenjem, a ako nemas dovoljno ulja mozes da uprskas. Pitaj u ovoj gore temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...