hog1 0 Napisano April 20, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Rijeka Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Zovem se Renzo i javljam se iz Rijeke (Hratska). Ovaj zanimljivi forum nasao sam uz pomoc prijatlje iz CG Gorana 69 koji je stavio linkove putovanja u Rumuniju (jako zanimljivo). Bivsi sam vlasnik Stroma 650 sa kojim sam bio jako zaovoljan, ali nisam imao mira jer me privlacila Yamaha Super Tenere 750. Neki ce se pitati zasto je stara Yamaha zamjenila stroma? Pa sato sto nisam ni ja od jucer (53 godine ) pa imam nostalgiju a motorima iz mojih mladjih i bezbriznih dana tj onim motorima sa kojima nisi vezan za servis (radi silne elektronike) pupcanom vrpcom. Moja "nova" ljubavnica je 1994 godiste, znaci jos je svjeza i maloljetna Trenutno je na face liftingu, naime pretegnula me je u garazi i naslonila se na zid prilikom cega su napukle neke plastike tako da je jedino rijesenje kompletno farbanje .... jaoooooo sto mi je krivo ali dobro prezivjeti cemo i tu tugu pregolemu a sada slika ponsnog "penzionera" i njegove maloljetne ljubavnice (prije face liftinga) https://picasaweb.go...aSuperTenere750 kada izadje iz klinike trebela bi biti imati boje Yamahe Sonauto .......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano April 20, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi se slika. Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hog1 0 Napisano April 20, 2012 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Rijeka Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi se slika. Dobrodosao zahvaljujem na dobrodoslici Promenio April 20, 2012 član hog1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano April 20, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav hog1 i dobro dosao, skoro generacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hog1 0 Napisano April 20, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Rijeka Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav hog1 i dobro dosao, skoro generacija nedaj se generacijo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodošlica,nedaj se prevrtati po garaži:)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2722 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1234 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. U tvojim godinama se nesto drugo prevrce u garazi. Jel tako Limenko. Takoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 20, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4998 Napisano April 21, 2012 Ne silazi, 5603 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Drago mi je da te vidim ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hog1 0 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Rijeka Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Drago mi je da te vidim ovde! Ciao Doktore , ako navratis na more javi se, obavezno! A mozda i ja navratim do Beograda u Maju / Junu prijateljski pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salyhoo 15 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: BGD Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...