dumbass 0 Napisano Octobar 18, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: KIKINDA (MOJA VAROSH :P ) Prijavi odgovor kao problematičan sta vi kazete na ovaj motor????jel ste ga nekada videli na ulici ili dal ste ga mozda vozili???motor ima 50 kubika 6 konjskih snaga,jako kavalitetan,e jos bolje uradjen u svakom detalju.uradjen je u 2 boje.motor je u mogucnosti da razvije brzinu i do 100 na sat,u mom slucaju ja bih mogao sa njim da izazovem svaki rs u mom gradu i da ga razbijem,e sada ja ne znam dali su oni losi ili je classic bas bas dobar!!!!!samo me zanima sta mislite?????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Bez uvrede ali taj motor moze da pridje RSu po pitanju performansi samo ako su bas razvaljeni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 19, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi bolje 125-icu aprilliu , puno bolje ide a razlika u ceni nije velika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 19, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je super motorić za grad. Ima rezervoar od 12 l a troši oko 4l/100km po gradu. Ja sam se fino izvozao jednu sezonu sa njim a ima i manuelni menjač sa 5 stepeni prenosa (za učenje). Meni je cajger na mojih 75-6 kila pokazivao 95 km/h pa ako laže 10% to ti opet dođe za grad pristojnih 80 i kusur. Za početak, super motorić Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Octobar 21, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Classic je extra!!!! I moze da dere sve RS-eve, samo nije motor predvidjen za tu upotrebu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Octobar 22, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Classic je extra!!!! I moze da dere sve RS-eve, samo nije motor predvidjen za tu upotrebu. Da ne zalazimo mnogo u off,glupo je raspravljati o tome da li mozhe ili ne mozhe da "dere rs",kad realno to nije moguce ... Slazhem se,super motor za grad i za uchenje,srecno pri kupovini! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Octobar 22, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Classic je extra!!!! I moze da dere sve RS-eve, samo nije motor predvidjen za tu upotrebu. Da ne zalazimo mnogo u off,glupo je raspravljati o tome da li mozhe ili ne mozhe da "dere rs",kad realno to nije moguce ... Slazhem se,super motor za grad i za uchenje,srecno pri kupovini! sto da nemoze kad moj dere sve jedan RS!!!! dumbass je svedok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 22, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi se cini da ste otisli u OFF (vec sa prvim postom) Prosvetlite nas, sta je tema? Da li se ovde raspravlja o deranju jednog od strane drugog ili se raspravlja o jednom motoru i eventualno glasa o necemu? Obavestite nas uskoro da znamo sta cemo sa temom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 22, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ovde se ne desava nista pametno 2. Autor teme je dao poprilicno nejasne smernice za glasanje i nije se pojavio u svojoj temi od tada 3. Rasprave su nezrele i teze da budu uvredljive Stoga: LOCK! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...