Jump to content

Moto Zajednica

BJB vikend vožnja, 28-29. april 2012, Ribarska banja i Kulina

Recommended Posts

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Sledeci put sam izvadio aparat kad smo stigli u Ribarsku Banju. Uvece smo imali "slobodne aktivnosti", u sklopu kojih je Unas uspeo da me nagovori da peske isplaninarimo do lecilista. Ni danas mi nije jasno kako sam naseo... :lol:

100_1419.jpg

100_1420.jpg

100_1421.jpg

100_1422.jpg

100_1423.jpg

100_1424.jpg

100_1425.jpg

100_1426.jpg

100_1427.jpg

100_1428.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ujutru smo doruckovali (kako ko, neko je smeo u skolopu dijete samo da cucla jogurt 1hmm.gif:lol: ) i stigli u Dom za odrasla lica u Kulini

100_1429.jpg

100_1430.jpg

100_1439.jpg

100_1440.jpg

100_1441.jpg

100_1442.jpg

100_1443.jpg

100_1445.jpg

100_1446.jpg

100_1447.jpg

• Podržavam 1

100_1503.jpg

100_1504.jpg

100_1505.jpg

JURRRIIIIIIS !!!!!!!!!!

100_1506.jpg

100_1507.jpg

100_1508.jpg

100_1509.jpg

100_1510.jpg

I to bi za sada bilo to. Ostajem vam duzan snimke sa GO PRO kamere, ali nisam cak stigao ni da ih pogledam, pa ako nisu suvise dosadni kacim ovih dana i njih. Za prvih par znam da traju po (skoro) sat vremena. Sve najbolje, i vidimo se najkasnije na BJB reliju 2012 !!! :zdravo: :zdravo: :zdravo:

• Podržavam 2

• Svakom po zasluzi, 12429 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Odlične slike Laki, hvala za delić dobre atmosfere koju si preneo :)

• U prolazu, 4 postova

Pustolov se istakao pri pomoći bračnom paru koji je imao incident, a to niko nije prokomentarisao. Naravno svi koji su pomagali zaslužuju pohvale, ali Pustolov je pradnnjačio.

• Podržavam 1

• Festina lente!, 260 postova
  • Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom

Možda sve to i može da mu se oprosti (a ne može!), ali zbog jednog je za mene, a Bogami i za BJB i za sve koje znam, završio:

NA direktnu molbu (čak zahtev) da ostavi sobu za par koji smo nakon proklizavanja i pada iz preventive odveli na pregled i snimanje u Kruševcu (inače, 100% su ok, bez bilo kakvih povreda), u opštoj gužvi nije ostavio sobu ni za njih, ni za Saleta i mene (koji smo ih zbrinjavali i bili sa njima + rešavali još jedan problem sipanja lož ulja u motor, umesto benzina!!!).

Tako da smo ostali bez smeštaja kasno popodne, tj. da se mrtvi umorni i iznervirani snalazimo i za njih i za nas... Prvi ponuđeni "smeštaj" prosto nismo prihvatili (a možete misliti na šta je ličilo ono što ostalo posle svih vas na kraju!).

Bilo kako bilo, ne treba gubiti energiju i vreme na takvog prevaranta i prosto treba pamtiti lepe stvari sa ove vožnje :takoje:.

@Sharky i ja smo, buduci da smo bili odredjeni za cimere (u prvih 20 prijavljenih), a kako imamo iskustva sa vojskom, ustupili svoje sobe u vili Janus kolegama koji su poveli svoje lepse polovine sa sobom. I opet nije bilo dovoljno mesta!?!

Da ne komentarisem cenu za sobu od 6 kvadrata i jedno kupatilo na 6 soba.... Nema svrhe...

• witch, 476 postova

Možda sve to i može da mu se oprosti (a ne može!), ali zbog jednog je za mene, a Bogami i za BJB i za sve koje znam, završio:

NA direktnu molbu (čak zahtev) da ostavi sobu za par koji smo nakon proklizavanja i pada iz preventive odveli na pregled i snimanje u Kruševcu (inače, 100% su ok, bez bilo kakvih povreda), u opštoj gužvi nije ostavio sobu ni za njih, ni za Saleta i mene (koji smo ih zbrinjavali i bili sa njima + rešavali još jedan problem sipanja lož ulja u motor, umesto benzina!!!).

Tako da smo ostali bez smeštaja kasno popodne, tj. da se mrtvi umorni i iznervirani snalazimo i za njih i za nas... Prvi ponuđeni "smeštaj" prosto nismo prihvatili (a možete misliti na šta je ličilo ono što ostalo posle svih vas na kraju!).

Bilo kako bilo, ne treba gubiti energiju i vreme na takvog prevaranta i prosto treba pamtiti lepe stvari sa ove vožnje :takoje:.

@Sharky i ja smo, buduci da smo bili odredjeni za cimere (u prvih 20 prijavljenih), a kako imamo iskustva sa vojskom, ustupili svoje sobe u vili Janus kolegama koji su poveli svoje lepse polovine sa sobom. I opet nije bilo dovoljno mesta!?!

Da ne komentarisem cenu za sobu od 6 kvadrata i jedno kupatilo na 6 soba.... Nema svrhe...

Koliko god želela da zaboravim na te događaje iz Ribarske banje, prosto ne mogu. Poenta je bila da smo imali posla sa klasičnim prevarantom koji je meni čvrsto obećao 11 dvokrevetnih soba a zatekli smo samo 3 !! Ostale su bile 2 četvorokrevetne . Zvala sam ga svaki dan i on je obećavao 50 mesta u svojoj vili, a kao alternativni smeštaj susedne "vile" sa kvalitetom smeštaja kao kod njega!!Naravno da nije bilo tako kad smo došli, i koliko god sam pokušavala ja to da ispravim, jednostavno nije bilo svrhe, jer u pravim vilama koje je on meni nudio nije bilo mesta!! Još mi je i obećao sobu za povređene kolege i to dok sam ja razgovarala telefonom sa Severianom i opet ništa!!

Već dugo se bavim organizacijom ovakvih tura, smeštaja za prošlogodišnji Reli i stvarno nikad nije bilo problema... do sad.Za ovu turu cak i nisam bila organizator smestaja, samo sam nasla smestaj koji je bio u ponudi!! U 6 ujutru sam pokušavala sa gazdom da "ispeglam" stvari i da smanjim cene za one ljude koji su bili u lošijem smeštaju, ali nisam uspela (razloge da ne navodim)ostalo je tako kako jeste, uz gorak ukus neuspeha. Ja Vam se lično izvinjavam, svima koji ste bili oštećeni tom prilikom uz nadu da nećete izgubiti veru u organizaciju. Što se tiče mene.... naučila sam lekciju iz svega ovoga!

• Podržavam 1

Ma bre ne sekiraj se. Unas i ja smo bili u sugavom smestaju, pa nam opet nista nije falilo, glavno da smo se lepo proveli, lepo provozali i obradovali sticenike Kuline. Niko se nije naljutio, samo sada znamo da ne idemo ponovo kod ovog mamlaza. :zdravo: :zdravo:

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 823 postova
  • Motocikl: CBF1000FA

Ma bre ne sekiraj se. Unas i ja smo bili u sugavom smestaju, pa nam opet nista nije falilo, glavno da smo se lepo proveli, lepo provozali i obradovali sticenike Kuline. Niko se nije naljutio, samo sada znamo da ne idemo ponovo kod ovog mamlaza. :zdravo: :zdravo:

Upravo tako. :zdravo:

• Podržavam 1

• witch, 476 postova

Unas, Lucky, hvala na podrsci, i meni je samo druzenje sa ljudima i odlazak u Kulinu obrisalo sve ruzne slike prethodnog dana, ali ipak mi je iskreno krivo zbog takvih dogadjaja koji ne bi trebalo da se desavaju.Najgore je kad ne zavisi samo od mene i kad sam nemocna da nepravdu ispravim!

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 157 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650

Организаторима свака част на храбрости, да прихвате сву одговорност на себе. Мислим да их не треба превише кудити због неких пропуста, на које они нису имали никаквог утицаја. И они су желели да све прође савршено, али као и свуда, грешке су могуће. Мени је било лепо, јер сам упознао неке сјајне људе.

• Podržavam 1

• Festina lente!, 260 postova
  • Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom

Koliko god želela da zaboravim na te događaje iz Ribarske banje, prosto ne mogu. Poenta je bila da smo imali posla sa klasičnim prevarantom koji je meni čvrsto obećao 11 dvokrevetnih soba a zatekli smo samo 3 !! Ostale su bile 2 četvorokrevetne . Zvala sam ga svaki dan i on je obećavao 50 mesta u svojoj vili, a kao alternativni smeštaj susedne "vile" sa kvalitetom smeštaja kao kod njega!!Naravno da nije bilo tako kad smo došli, i koliko god sam pokušavala ja to da ispravim, jednostavno nije bilo svrhe, jer u pravim vilama koje je on meni nudio nije bilo mesta!! Još mi je i obećao sobu za povređene kolege i to dok sam ja razgovarala telefonom sa Severianom i opet ništa!!

Već dugo se bavim organizacijom ovakvih tura, smeštaja za prošlogodišnji Reli i stvarno nikad nije bilo problema... do sad.Za ovu turu cak i nisam bila organizator smestaja, samo sam nasla smestaj koji je bio u ponudi!! U 6 ujutru sam pokušavala sa gazdom da "ispeglam" stvari i da smanjim cene za one ljude koji su bili u lošijem smeštaju, ali nisam uspela (razloge da ne navodim)ostalo je tako kako jeste, uz gorak ukus neuspeha. Ja Vam se lično izvinjavam, svima koji ste bili oštećeni tom prilikom uz nadu da nećete izgubiti veru u organizaciju. Što se tiče mene.... naučila sam lekciju iz svega ovoga!

Trinity,

Mislim da smo bili u isto vreme na istom mestu. Rekao sam ti na licu mesta da je sve OK i to sam i mislio. Nemam problem da bilo kome bilo šta kažem u lice.

Moj post nije bio upućen tebi kao kritika, već vlasniku vile koji smeštaj oglašava kao prvorazredni, a onda se desi šta se desi (da se ljudi sele 5 puta iz sobe u sobu - jer ne znaju koju su sobu izdali, koju ne, da te smeste u sobu u samom objektu gde su kreveti postavljeni u G, itd.).

Nemoj se izvinjavati, bar ne meni, nego mi je prosto bilo zanimljivo da i pored toga što su neki ustupili svoje sobe ljudima sa ženskom čeljadi, opet nije bilo mesta ni da parove smestimo u Janusu.

Njihov gaf, izgubili su dosta potencijalnih mušterija; da ne govorim o prikazanom na njihovom sajtu i realnom stanju.

Pozdrav i moje izvinjenje, ako si mislila da tebe prozivam. 1zdravo.gif

• Podržavam 1

• witch, 476 postova

@Lawyer

Daleko bilo da sam tvoj post shvatila kao prozivku :zdravo: . Ja sam jednostavno bila nezadovoljna svime time i imala sam potrebu, kao direktni ucesnik da forumasima objasnim situaciju, naravno i da pruzim izvinjenje sto nije bilo kako se ocekivalo( sto je bilo neka moja unutrasnja potreba zbog odgovornosti prema ljudima koji su krenuli na tu voznju)! Bilo bi mi krivo da jedan tako lep gest, kao sto je poseta Domu Kulina, ostane u senci loseg smestaja.

Vama svima hvala na velikom razumevanju !

• Podržavam 1

Pa nista, ako tako smatras, dodjes nam svima po 100 evrica i po veceru! :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:

:lol: :lol: :lol:

Ma zezam te, ne sekiraj se zbog njega, kretena je uvek bilo i bice na ovom svetu. Vidimo se na sledecoj voznji! :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja