Djomla199 564 Napisano April 16, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Stigao danas iz Slovenije a i bio sam malo i do Trsta pa sam kupio meni nove gume,rukavice a i za ženu kacigu,evo koja slika. Evo i koja slika Bepsa,prodavnice u Trstu Inače se može naći dosta jeftino npr. kacige kad ostanu po jedan par,ima dobrih stvari,pa ko ide u tom pravcu nek obiđe ovu prodavnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano April 16, 2012 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Zgodno.... Kakve su cene guma, zar nije najJeftinije u sloveniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 16, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja cesto posecujem ovu radnju, ima dosta opreme kako za motore tako i za automobile. Stvarno ima povoljnih stvari, doduse ja sam do sad pazario samo jednu cross kacigu, ali ima vremena, to mi je blizu. Inace za one koji ne znaju italijanski nedeljom i ponedeljkom je zatvoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Gume sam kupio u Sloveniji,Michelin pilot power 2ct koštaju 234 eur i ako plaćaš keš imaš 10% popusta znači 210 eur + ako hoćeš povraćaj PDV-a izađe te 175 eur i imaš garanciju a kacigu sam kupio u Trstu-109 eur. rukavice sam dobio na poklon od prijatelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kad namontiras gume das jedan krugm samo do semofora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Može deda Dane,čim namontiram i vreme se prolepša,eto mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...