cormoran 173 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi sutra da gledam ovaj motor pa me interesuju ko ima iskustva sa njim,standardno znaci,odrzavanje,mane,ciklistika,potrosnja... ovaj motor je u pitanju http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/yamaha-xz-oglas-40281/ hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 8, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam negdje opis ovoga modela, da li Moto Puls ili neke slične novine. Dosta dobrih ideja, trebao je da bude motor za svaku priliku a uz to i jeftin. Međutim konstrukcija na papiru nije ispunila zahtjeve u stvarnom svjetu i motor se loše pokazao. Za oštru vožnju nedovoljno čvrsti ram i oslanjanje, ćudljivo ponašanje kardana, termički problemi na zadnjem cilindru... Za neki lagani turing je OK, posebno potpuno oklopljena verzija. Inače totalna rjetkost kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan uzeta pa kud puklo da puklo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano April 9, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Честитам, треба мало храбрости па возити редак мотор! Да се дуго и безбедно возиш са њим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano April 9, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan uzeta pa kud puklo da puklo За сваки случај ти шаљем линк ка сајту на коме имаш нацртане делове свог мотора и фабричке шифре за исте. Тако се лакше наручује, ја користим тај сајт јер иако мој мотор није редак као твој ипак их је свега неколико у нас. На линку који ти шаљем је трансмисија, остало је у падајућем менију. Срећно! http://www.neeleyracing.com/pages/oemparts?aribrand=YAM#/Yamaha/XZ550RK_-_1983/TRANSMISSION/XZ550RK_(1983_MOTORCYCLE)/TRANSMISSION_(XZ550RK_-_1983) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je luda glava vise nego hrabrost,ali tako ja uvek! Masina je u neverovatno dobrom stanju-naravno bar koliko sam mogao da se za ovako kratko vreme upoznam sa njom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 10, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brm-brm Tema ostaje otkjucana pa se mozda i javi neko ko je imao bilo kakva iskustva sa ovim raritetom Promenio April 10, 2012 član cormoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Octobar 20, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije ok ozivljavati ovu temu nakon toliko vremena ali nemam gdje za ovaj motor Naime fali mi instalacija i nekih stvari pa da li ima neko u srb, bih ili nebitno gdje dijelove za ovaj motor? Hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Octobar 20, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Drugar iz Velike plane je imao do skoro celog stranca u delovima bio je na prodaju pa probaj na 0628687788 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 6, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ako bog da cu ga uzmen tj menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 24, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ne otvaram novu temu, prodadjoh ovu tvoju pa me zanimaju iskustva sa motorom, konretno pogledao bi ovaj iz oglasnika, poznajem vlasnika i motor je za sada ok ali na sta treba obratiti paznju itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...