chemer 13 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan motor je Yamaha XTR konkretno ova guma http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume/dunlop-130-80-17-trailmax-rear-65t-tl-651054 jel ima neko iskustva ili neki savet ? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio na ovoj gumi, ali sara lepo izgleda. Slicna je kao pireli mt90 a/t koja je 7000 u keleni, ali je DOT08. Moj savet ti je da prvo telefonom pitas da li imaju na stanju i koja je cena, posto je ponekad cena veca nego na sajtu. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano April 6, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Na Pegasu su se pokazale dobro. na asfaltu dobro drze, vozio sam ih po kisi 300km sa dosta vode na putu i zadovoljan sam.Malo su mekse za off pa se przo trose. Sve u svemu zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan nedavno sam kupio XTa i na njemu imam takve gume, prednja je u super stanju, a zadnja je skockana totalno, pa sam mislio da kupim ponovo takvu zadnju da bih bile u kompletu. u principu me zanima voznja 60% asfalt i 40% van njega i naravno dugotrajnost gume je vazna, tako da mi je u razmisljanju i Heidenau K60 scout Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 6, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan imao na africi i pojeo ih vrlo brzo. Bolje slasaj tenerase. HajdeSada je bolja opcija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam ih jednu i po sezonu na asfaltu bas dobro drzi a za neki laksi off su sasvim ok.Sa prednjom sam presao malo vise od 20k i onda vise nije imala saru i bila totalna kocka a zadnja se duplo brze trosi. ja isto mislim da ti je bolja opcija k60 scout ili mozda obicna k60 (ja sam sad stavio k60 i veoma zadovoljan) zbog voznje 60/40. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan imao sam na proslom motoru K60... al` bolje da pitam za ove Dunlop ipak cu uzeti scout jos jednom hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 9, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Slicni utisci - zadnja se previse brzo trosi i pretvara u kocku(doduse cesto sam vozio Zrenjanincom - ravno bez krivina), a Ajdesad ceka na zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...