Loshmi82 350 Napisano April 6, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam trazio po forumu , ali nisam nasao temu o poliranju grana.... Dakle, koja sredstva daju najbolje rezultate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan i mene to interesuje , sve se kanim da da testiram dostupne paste i gluposti pa nikako...ako me neko ne pretekne javljam rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 6, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Uzaludan posao, cim se zagreju promene boju u braon..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 6, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nije stvar u pasti već u prstima. Kupi bilo koju polir pastu i kad ti prsti utrnu od poliranja....doći će i rezultat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Uzaludan posao, cim se zagreju promene boju u braon..... Probaću ako je tako...pa šta bog da, ako uspe postavljam slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 6, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm...na ovoj hondici bas lepo sijaju... Moje nisu tako hromirane, vec nekako zuckaste... Komsija, jesi mislio na bilo koju pastu za poliranje farbe ili neku drugu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6164 Napisano April 7, 2012 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Purol pasta. Odlična za hromirane delove. Ali, ako poplavi ili požuti, mislim da od belog sjaja nema ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 8, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_302c7c4ffbf9b93d04fef60d62ef39c0f8/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=340&wgr=430&list_total=28&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10004155 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Purol pasta. Odlična za hromirane delove. Ali, ako poplavi ili požuti, mislim da od belog sjaja nema ništa. ima Miso jedino resenje je onda masinsko poliranje cetka pamuk i pasta kreda ili fini filc i pasta kreda i ima da sija kao novo i ako ima fleka po njima radio sam to ali je zajebancija treba ti razne velicine cetke da bi ispolirao i malo nepristupacne delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6164 Napisano April 8, 2012 Drug član, 3024 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Purol pasta. Odlična za hromirane delove. Ali, ako poplavi ili požuti, mislim da od belog sjaja nema ništa. ima Miso jedino resenje je onda masinsko poliranje cetka pamuk i pasta kreda ili fini filc i pasta kreda i ima da sija kao novo i ako ima fleka po njima radio sam to ali je zajebancija treba ti razne velicine cetke da bi ispolirao i malo nepristupacne delove Pošto si već to radio, eto mene sledeće zime da ispoliraš grane od Suzi Q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 9, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Turtle Wax metal polish, gruba strana sundjera za sudove i sat vremena po grani: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 10, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan amin...može i lock posle ovoga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 10, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Uh....ove su bile posteno uprljane.... Ali rezultat je fantastican.... Dakle kornjacica ce da se pazari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 14, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Peki mislim da sam te video pre neki dan na chuburi....sve pohvale za izgled motora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Purol pasta. Odlična za hromirane delove. Ali, ako poplavi ili požuti, mislim da od belog sjaja nema ništa. ima Miso jedino resenje je onda masinsko poliranje cetka pamuk i pasta kreda ili fini filc i pasta kreda i ima da sija kao novo i ako ima fleka po njima radio sam to ali je zajebancija treba ti razne velicine cetke da bi ispolirao i malo nepristupacne delove Pošto si već to radio, eto mene sledeće zime da ispoliraš grane od Suzi Q BiJo kod čoveka.. treba da odeš i uradiš tretman na tvojoj teti.. Mnogo je jednostavnije nego Pekijeva metoda Jedino što je koji $ više.. Ili nađi nekog klinca da pripomogne purol pasti.. al malo je takvih danas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E da.. ovako je to izgledalo posle dosta popijenih piva u Duletovoj garaži.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 15, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je od nekud izvukao stari PUROL...uz ne mnogo truda u garazi evo rezultata.... Nije bas neko svetlo bilo pri slikanju...a mozda su i slike malo vece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 15, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Uh..bas su ogromne slije...jbg...sorry... Ne znam kako da ih smanjim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 15, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Eto tako, baš je lako. Par sati sa krpicom i pastom i grane ko nove p.s. hvala na komplimentima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano April 15, 2012 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan he he,neki placaju da dobiju tu zlatnu boju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...