panthocrator 44 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem tomos kaisar u rinfuzi, nema motor. Ceo ram, tockovi, prednja viljuska, zadnja viljuska( i jos svasta). Kome treba za neki projekat. Cena 2000din. Saobracajnu nema, kad sam ga kupio dobio sam i saobracajnu doduse ispranu na kojoj se nista ne vidi ali mi je valsnik rekao da je motor 1976god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 5, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja masinu od kaisara sa sve strujom ispravnu ako nekom treba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Nema vise. pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...