mali_zeleni 83 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem rucicu za prednju kocnicu za V strom 650 2007 javite se ovde ili na pp pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde, mozes da narucis, ima dosta jefitnih rucica kocnice i kvacila http://www.motodelovi.com/index.php?ord=2&cat=101 Otvori katalog, pa pronadji model svog motora, pa njegovu sifru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan HVALA ti puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Nema to kod nas. Probaj kod Gagija , donosi iz Nemačke. 034515475. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6988 Napisano April 5, 2012 MotoDJIR.com, 1389 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan www.LOUIS.EU 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javi se ako ne nadjes nigde, mislim da imam jednu zavarivanu i obradjenu u garazi koja je bas za taj motor. Samo da je pronadjem. Platis troskove slanja i tvoja je , ako ti to odgovara naravno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano April 6, 2012 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motooprema.eu/kontakt Jevtinije nego bilo gde preko ja kupio rezrevni komplet sebi ,a iste su ko na Stromu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam rucicu i sredio sam desni nogostop tako da je strom spreman za voznju. hvala vam na brzim odgovorima. pozdravljam vas sve:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...