Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 7, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo ekipnih slika.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne vase slike, zalutala kod mene 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 7, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan e neko moje zapazanje..... zaista smo iskazali izuzetnu disciplinu(i pamet u glavi) u grupnoj voznji kako u dolasku do Skupstine Srbije, tako i promo voznji ulicama Beograda, u citavom onom polu uredjenom haosu,,,,, SVAKA CAST SEKTOOOOOOOOOOO..... ps: ovo ne vazi za onu dvojicu ludaka(onog sa plavo belim skuterom i onog jos veceg ludaka sto se vozio naopacke)....oni su izuzeti iz ovoga... ako se napravimo ludi, niko ih nece povezati sa nama..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ovih dana da postavim fotke Maxi bagre sa sve onom mladom i mladozenjom pored riblje corbe i secanje na vojnicke dane tako da se nadam da ce me deo ekipe razumeti o cemu se radi a drugi deo mozda zazaliti sto nije ostao do kraja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1333829123[/url]' post='1277323']Drago mi je da smo se ponovo videli i ispričali, ne zamerite što nisam defilovao sa vama, nisam hteo da kvarim MAXI look. Sledeća tura svakako sa vama i naravno, meda Veliki pozdrav za Bugimana, nije bilo lako poterati do BGa pogotovo po onakvom jutru, ali sreća prati hrabre i nagradilo nas je prelepim vremenom i dobrim vibracijama Hehe....hvala druze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1333832423[/url]' post='1277370']Evo bugimana vozi i mene u ulozi fotografa.. Sipi al imas ovu sliku u full rezoluciji....ako mozes da mi posaljes na mail.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam čast momci! Bilo je predobro! Svaka čast Bugimanu sto je dosao iz daleka i našem Hogaru koji je prisustvovao posle teške operacije. Šteta što niste došli na gulaš i svirku na Vidikovac u Semafor. Pozdrav svima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom momci svaka cast bilo vam je bas frh vidi se,zao mi je samo sto mi je motor i dalje u delovima pa se ne vozimo zajedno,ali ima vremena nadam se da se vozimo uskoro zajedno!! MaxI PoZdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jel sa ja lud ili je Rohirim došao kasnije ? Molim Zeku da ne odogvara na ovo prvo. Motor još nisam uzeo da znate, al sam zato u test vožnji uspeo da ostanem bez goriva na sred novog mosta...Eeee šta rade ti prodavci, kao imam GS1200 j.b... mi se za skuter.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Retrospektiva jucerasnjeg druzenja je jednostavna.Svaka cast svima bilo je FENOMENALNO,jedva cekam sledece druzenje. Veliki pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 8, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Jel sa ja lud ili je Rohirim došao kasnije ? Molim Zeku da ne odogvara na ovo prvo. Motor još nisam uzeo da znate, al sam zato u test vožnji uspeo da ostanem bez goriva na sred novog mosta...Eeee šta rade ti prodavci, kao imam GS1200 j.b... mi se za skuter.. ne ludis jos uvek dosao ja da se zapljunem posle radnog dana pa zavrsio na ribljoj corbi i ostatkom druzine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano April 8, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima neku sliku x9 ke sa crnom belom scorpion bilo bi mi drago ako moze da je postavi ili posalje meni na mail. Hvala i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja stigoh kuci.... 515km.....nije lose a?... .........slike kasnije da malo odmorim dusu ps... alexanto posalji mi na pp mail da ti posaljem one slike... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo i slike.... http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3121750438582.2119218.1109195417&type=1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav MAXI druzini!!!! Drago mi je da sam vas upoznao,meni je bilo ok,nisam isao na defile otisao sam do Avale sa neki drugarima.Nadam se da cemo uskoro organizovati neku voznju Hvala kolegi Alexantu sto se javio da demo zajedno,da nebi isao sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima neku sliku x9 ke sa crnom belom scorpion bilo bi mi drago ako moze da je postavi ili posalje meni na mail. Hvala i pozdrav! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3121755998721&set=a.3121750438582.2119218.1109195417&type=3&theater Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 8, 2012 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Skuterasi, stvarno ste MAXI. Bilo veliko zadovoljstvo videti vas kako pristizete u ovolikom broju (vidi se na gornjim slikama kako mi ne silazi kez sa lica) Odlicno ste se organizovali, uopste i siguran sam da se odlicno druzite. Ponos ste i dika BJBa. Svaka cast. Nekom prilikom cu vam se sigurno pridruziti na nekom druzenju, ako me primate sa TDMom, a ako je uslov skuter, onda cu doci sa svih 125cc. Nije maxi, al nije ni mini 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 8, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan @ Bugiman..... Ne mogu nikako da provalim sta ti je sa vizirom...mislim sto je tako saren?Neka fora ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan @ Bugiman..... Ne mogu nikako da provalim sta ti je sa vizirom...mislim sto je tako saren?Neka fora ili? airbrush......heheeh.......salim se ma drndao sam se sa hrom trakom zalepio pa odlepio i tako ispalo...meni se dja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Skuterasi, stvarno ste MAXI. Bilo veliko zadovoljstvo videti vas kako pristizete u ovolikom broju (vidi se na gornjim slikama kako mi ne silazi kez sa lica) Odlicno ste se organizovali, uopste i siguran sam da se odlicno druzite. Ponos ste i dika BJBa. Svaka cast. Nekom prilikom cu vam se sigurno pridruziti na nekom druzenju, ako me primate sa TDMom, a ako je uslov skuter, onda cu doci sa svih 125cc. Nije maxi, al nije ni mini Čast nam je i zadovoljstvo da smo bili deo ove prelepe i korisne priče. Trudićemo se da nas na sledećim akcijama bude i više. Slobodno nam se pridruži sa TDM-om - imali smo već i takvih motora na našim MAXI vožnjama a i raznih drugih. MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano April 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @moter-che Sta se desava sa tvojim fotkama, ocemo li ih uskoro gledati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Skuterasi, stvarno ste MAXI. Bilo veliko zadovoljstvo videti vas kako pristizete u ovolikom broju (vidi se na gornjim slikama kako mi ne silazi kez sa lica) Odlicno ste se organizovali, uopste i siguran sam da se odlicno druzite. Ponos ste i dika BJBa. Svaka cast. Nekom prilikom cu vam se sigurno pridruziti na nekom druzenju, ako me primate sa TDMom, a ako je uslov skuter, onda cu doci sa svih 125cc. Nije maxi, al nije ni mini Ja mnogo volim TDM, dodji da mu se divim.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 11, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Aj' ne ser'te nego dajte fotke! Samo oštro Sale Red, rad, disciplina. Šalim se malo. Skuteraši svaka vam čast. Otvaranje moto sezone uspešno sprovedeno, čak nas je i vreme poslužilo (bar u Beogradu). Pozdrav svima od Bandolerosa, vidimo se i sledeće godine u još većem broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Fanky, oce li te slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...