cula 83 Napisano April 3, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ove godine planira da ide u maju na ravnu goru.mislim da je od 18 do 20 maja.mene politika ne zanima i nista oko nje ali sam cuo da se tamo mnogo gobro jede(jagnjetina,prasetina). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 4, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih volio prisustvovati, ali se ne moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan cula ne moze da odoli kad nanjushi da ce neko pragnje (prase , jagnje) biti izlozeno "nemilosrdnoj rotaciji"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 4, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan RG je daleko lepsa kada nije vasar gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano April 4, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan RG je daleko lepsa kada nije vasar gore U pravu si rodjace, organizuj krajem maja i evo nas iz NS-a. Nisam mislio klasicnu organizaciju nego okupljanje u Cacku neke subote i zajedno odemo gore do nedelje u satorima spavanje a za jelo lovacki ko sta ulovi nek jede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 4, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaže Dane..dobra ideja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 4, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan odlican predlog, jedino na zalost, licno ja, zbog vrlo cesto i totalno nepravilno zauzetih vikenda, ne bih smeo na sebe da prhvatim odgovornost organizovanja ni datuma ni logistike , ali vrlo rado bih se potrudio da organizujem ekipu (zajedno sa mnom) koja bi vas docekala, pomogla oko nabavke potrepstina i sa vama se provozala do RG e sad, sam ostanak na "livadi" ni u cije ime sad ne smem obecavati (verujem da bi bilo zainteresovanih ), a sto se mene tice, koliko mi vreme bude dozvolilo, ostao bih sa rajom koliko god budem mogao, jer onaj raj posetim kad god se ukaze prilika, a isto iskreno savetujem i vama dakle, predlog je da se dogovorite kad biste se organizovali za dolazak, javite na vreme, ja saopstim ovde ljudima koji mogu javiti izvesnom broju cacanske moto populacije da se vidi ko je zainteresovan za druzenje (a makar za voznju i izlet verujem da bi bilo zainteresovanih) i da se dogovori susret i ostatak priprema za odlazak na brdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aco.paun 60 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem Ravna Gora 15 minuta od moje kuće, hehehe. Moje magare čeka u garaži, samo javite kad se ide, samo iskreno, ja ne bih smeo motorom da idem kad je sabor, možete da se vratite bez motora, ludaka na svakom ćošku. Pravi posao je otići neki dan kad nije skup, napraviti roštilj, i ako neko ima kros motor, otiči do pećine i nazad i po ostalim bespućima, sreći nikad kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 5, 2012 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U vreme sabora, ja ću ići motorom ako i samo ako bude išla 'moja' ekipa u kojoj su neki moji prijatelji te budem njihov gost i niko ne sme da me dira u motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano April 5, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem Ravna Gora 15 minuta od moje kuće, hehehe. Moje magare čeka u garaži, samo javite kad se ide, samo iskreno, ja ne bih smeo motorom da idem kad je sabor, možete da se vratite bez motora, ludaka na svakom ćošku. Pravi posao je otići neki dan kad nije skup, napraviti roštilj, i ako neko ima kros motor, otiči do pećine i nazad i po ostalim bespućima, sreći nikad kraja evo mozes i ti malo da posvedocis o lepoti tog kraja sto se pecine tice, ne treba kros, moze bilo kojim endurom da se stigne, osim ako neko nema nameru da ide u sumu malo da sece gradju za ogradu oko dvorista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan RG je daleko lepsa kada nije vasar gore i ja se slazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...