kawasakiludak 0 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trazim enduru ili krosa do 125 kubika. Do 850e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano April 3, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Stranac ili....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasakiludak 0 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne, samo motori sa papirima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 3, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan evo gi moj: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/63362-honda-cr-125/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 3, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan marko gde ti je saobracajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasakiludak 0 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo gi moj: http://forum.bjbiker...2-honda-cr-125/ kolika je cena i jel motor ima papire...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 3, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svaki punokrvni kros nema papire . Cena je iljadu i moze se obori za max 10%. Evo ti malo jos detalja: Klip je nov manje od 10 sati i cilindar je bez ostecenja ali je na trecoj specijali. Kat tad ce doci da klip mora se zameni (sve zavisi od vozaca i terena) i tada ce cilindar morati ili da se menja, ili da se reparira, ili hilzna. Lamele si mogao da vidis u oglasu kakve su i opet moarce kad tad da se zamene i to opet zavisi koliki je vozac clutch burner. Ostalo sve u agregatu je ili novo ili u odllicnom stanju (vise je novo ) Delovi koji su ugradjivani ili su OEM ili renome aftermarket. Znaci nista ono sumljivi delovi iz Madjarske ili slicno. Od zadnje velike generalke nije vozen, niti ce biti dok je moj po dubokom blatu. Znaci samo tereni koji lice na stazu. Ulje u zadnjoj kocnici promenjeno u prednjoj nema potrebe, ali dajem dovoljnu kolicinu ulja za kocnice uz motor da novi vlasnik moze promeni . Ogibljenje dobro. Plastike na motoru su onakve kakve su na krosevima koji se voze i akaju stvarno. Meni ne smetaju takve kakve su,a nove nisu bas mali izdatak. Motor je jedno godinu dana pauzirao, ali u skorije vreme hvala bogu ne stoji vise samo u garazi. Za svaki slucaj da napomenem, ovaj motor nije predvidjen za blato nego za stazu. Posto je ipak enduro sekcija evo i dva vidoja: put do staze: http://www.youtube.com/watch?v=bWKJ3MwuDpw&context=C40b18aaADvjVQa1PpcFMbqeyDxCOWgR_fQb6bDwCUzVAYNVuQ_Q8= i ovde kao sto vidis ja sam drzao tempo posto je radilica u razradi. Zato ni jednom nije zapevao kako treba u pune obrtaje Drugi je na stazi, momak koji ga vozi je na stazi tek drugi put bio i kad se to uzme u obzir voznja je sjajna: snimci su od pre dva vikenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 3, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan aaa reci ti meni djurovicu koliko se obara cena kad sam ja u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasakiludak 0 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan TREBA MI MOTOR SA PAPIRIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 4, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Onda se baziraj na hard enduro posto 95% punih croseva nema nikakav papir. p.s. Iskljuci CAPS LOCK,jedino ako nisi ljut pa nesto vices po forumu Best regards Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 4, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam jos ovo Za te pare mozes da kupis nekog skoro novog enduro kineza sto i nije tako lose,ili da uzmes neku DT125 ili Suzukija TS. Moj glas ide Yamahi ili Suzukiju i ako su dosta stariji od kineza. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasakiludak 0 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam jos ovo Za te pare mozes da kupis nekog skoro novog enduro kineza sto i nije tako lose,ili da uzmes neku DT125 ili Suzukija TS. Moj glas ide Yamahi ili Suzukiju i ako su dosta stariji od kineza. Pozdrav Pa ne bih ni ja uzeo nekog kineza. Naj radije bih uzeo nes kao Yamahu Dt 125 ili Suzukia Ts 125 ili neku drugu enduru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Drug prodaje yamahu dt 125 r 96 msm da nece da ga da ispod 900 e .kontaktiraj me na pp ako hoces kontakt od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan ako te interesuje neki malo jaci enduro pusti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...