haugh 66 Napisano April 2, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan prodajem koznu jaknu i pantalone marke polo jakna je br 58 a pantalone su 56 , meni su taan tako da mozda moze neko malo krupniji da stane jer imaju lastiku pa se razvlace ja sam inace 190visok a 95 kg tezak. inace imaju full protektore i jasa i lone 060 4 20 44 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO I DALJE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Možda nema cena nešto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan pa smatram kome treba zvace ali ajde u kompletu 120 jura pantalone posebno 60 jakna 80jura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Al' sto slaga za kilazu....pa osta ziv!!! Pozdrav kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan jakna otisla ostale samo pantalone ]. kao nove su ... 60 jura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...