vacr0 293 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem opremu iz naslova jer sam kupio novu, pa mi stara samo zauzima mesta. Kofer (mislim da je kappin od 30 litara, jer je otpao znak na koferu, nije nigde puknut niti polomljen), stane jedna fullface kaciga i ima jos mesta za prvu pomoc i sitnice. Inace kofer prodajem zajedno sa plocom i naslonom i srafovima za montiranje: 2500 din Rukavice KEPROTEC letnje, velicina 9 (L), kozne sa detaljima karbona i protektorima u rucnom zglobu i prstima: 1000 din DESNA LEVA Kaciga SHIRO jet, nosila je moja lepsa polovina par puta, kupljena nova pretprosle godine, malo se boja izlizala od trenja u koferu iako je stalno bila u vreci, ima jednu ogrebotinu na viziru koja ne smeta pri gledanju, nije ispadala iz ruke niti je negde polomljena, velicina M 57-58, tezina 1000 +- 50 grama, testirana, sa vadivom postavom za pranje, podesivom kopcom, tamnog vizira i mat boje. Cena 2000 din Moto jakna TEAM RACE letnja, velicina S, bez protektora, odgovara osobi velicine do 165cm - 65kg, ali evo i velicina: Duzina rukava od ramena: 61cm Duzina cele jakne: 65cm Duzina od ramena do ramena: 45cm Cena: 1500 din Sva je oprema polovna sa vidljivim znacima koriscenja. Zao mi je ako su slike lose, slikano je mobilnim jer mi je crko displej na digitalnom. Moguce je slanje Postexpressom, AKSom. Kontak br: 065/625-85-53 Ivan, Zrenjanin :zdravo: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodat KOFER Ostale jos rukavice, kaciga i jakna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodata i KACIGA Ostale jos rukavice i jakna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan JAKNA I RUKAVICE zajedno 2000 din! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodato sve! MOZE LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...