vlajic 0 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 5 postova Motocikl: kawasaki gpz1000rx Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI POMAGAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!! imam problem sa punjenjem na kawi,alternator je ispravan,osiguraci ok.na instalaciji ne vidim da negde postoji problem,menjao sam cajgere pa sam pomislio da je u tome problem,ali i kada sam stavio stare opet isti problem,ali nemam svetla na satovima,niti daju bilo kakav znak zivota :-( a jos veci problem je da u mom mestu nema ni jedan elektricar koji bi dosao da pogleda jer kako kazu to je neka sitnica(koja me sprecava da vozim)zato POMOCCC unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Regler? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 31, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nema punjenja,instrumenti mrtvi?-Pa i nije bas neka sitnica,ali `ajd Kazes iz tvog mesta,-a koje je to mesto? Pretpostavljam da motor ipak moze da se upali,jer si utvrdio da nema punjenja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...