srx 3 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga uvex Boss 525 u XS veličini. Vrlo malo nošena, kupljena u septembru prošle godine. Prodaje moja devojka jer joj treba veca. Izgleda da joj glava brzo raste... Cena 100€ Fon 062/526 007 (Gaby) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Crtice koje se vide na kacigi na prvoj slici nisu fizičko ostecenje, već su bile neke crtice od neke boje, kojih vise nema, obrisane su. Samim tim, kaciga je kao nova bez ikakvih trgova nosenja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano April 3, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam porucio tu kacigu na nekom snizenju u louist, ali sam morao da je zamenim, jer je bila mala. Vrhunski kvalitet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano April 3, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan solidna kaciga, koristio sam je celu proslu godinu i verovatno ovu, posto ne planiram da trosim pare na novu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentarima Stvarno ni devojka nema nikakvih zamerki osim što treba veća, inače se ne bi našla u oglasima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan 80€ i postaje hitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Avgust 20, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Gori pod nogama..... Cena 7000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Septembar 18, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan na aukciji... http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Oprema/Kaciga-Uvex-boss-525/5999217 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Octobar 11, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Cena stara, 60e. Zamena za kofer 48+L uz doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...