Suzin 0 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Koviljaca Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih klincu kros motor do 50ccm obavezno da se moze registrovati i prevesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzin 0 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Koviljaca Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 5, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan slusaj ja imam jedan al ces morati da ulozis 50ak evrica kinez, 50cc menjac vozi psp tj sadasnji am dao bh ga za 400e menjac ne radi, verovatno pobrkao zupcanike malo oba snopa su 40e koliko se secam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzin 0 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Koviljaca Prijavi odgovor kao problematičan slusaj ja imam jedan al ces morati da ulozis 50ak evrica kinez, 50cc menjac vozi psp tj sadasnji am dao bh ga za 400e menjac ne radi, verovatno pobrkao zupcanike malo oba snopa su 40e koliko se secam Hvala na ponudi ali nebi kineza.Njega bi kupio samo nov i teras dok imas garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Napisi i do koliko para, da znaju ljudi sta da ti nude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 9, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan slusaj ja imam jedan al ces morati da ulozis 50ak evrica kinez, 50cc menjac vozi psp tj sadasnji am dao bh ga za 400e menjac ne radi, verovatno pobrkao zupcanike malo oba snopa su 40e koliko se secam Hvala na ponudi ali nebi kineza.Njega bi kupio samo nov i teras dok imas garanciju. ja sam tako uradio :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano April 9, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kolega prodaje retko ocuvan primerak. Klinac ga je prerastao. http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/kawasaki-kx-65-oglas-41079/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...