zekazmaj 16 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem 2 bočna kofera GIVI E360. Zapremina 40 litara po koferu. Malo ogrebani ali ništa strašno. Kupio sam ih davno jer sam nameravao da idem na duže ture sa suprugom međutim dečica počela da pristižu tako da sam solo driver. Cena: 200 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Cuvaj ti njih Druze, dace Bog da decica brzo porastu pa ce ti trebati da uzivas sa tvojom Dragom. Ko zna kakva su vremena dali ces ih moci ponovo kupiti. Cena je ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Cuvaj ti njih Druze, dace Bog da decica brzo porastu pa ce ti trebati da uzivas sa tvojom Dragom. Ko zna kakva su vremena dali ces ih moci ponovo kupiti. Cena je ok. Kao da mi čitaš misli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan ponovo aktivno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...