fr0wn3r 0 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ime mi je Dusan, iz Novog Sada sam i prikljucih vam se konacno, jer bi uskoro trebalo i da se ponovim sa malim dvotockasem, a verujem da ce mi trebati vase iskustvo u danima koji su pred nama dvojicom. Nadam se lepom vremenu kao i vi i da cemo provoditi prijatno i konstruktivno provoditi nase online, a i "real" sate. Toliko od mene za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 27, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom prinova i dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 28, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i da se što pre ponoviš u mašinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdravi dobro došli obadvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...