svestenik 193 Napisano Mart 29, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Najbitnije je da imas policijski zapisnik, izvestaj o lekarskom pregledu, posle ide procena stete i to je to.Najbitnije da si ti ok. Srecno sa naplatom! Zapisnik jos nije gotov, zvao sam danas. Nadam se da ce biti brzo... Juce je bio procjenitelj iz njegovog osiguranja i nakon sto je pogledao i poslikao motor, izjavio je kako nema pojma o motorima i da mora ponovo doci sa kolegom. Ljekarski sam gotovo pa zavrsio, ostalo je jos da odem kod psihologa i neurohirurga na pregled, ali ovdje se to malo ceka . Samo cekam da zapisnik bude gotov, pa da mogu da se pokrenem, bez zapisnika nista. Ma najbitnije je da ti imas policijski izvjestaj a ostalo se da rijesiti... a u kojem je to dijelu BL bilo? U Budzaku, Bulevar M. Milanovica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Mart 30, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam tek povezao da se nezgoda desila u RS. Inače, ovde u Urgentnom centru povrede motora ulaze preko reda za sve analize, pa tako i kod neurohirurga, jer je taj pregled najznačajniji. Hoću da kažem, kod neurohirurga pregled treba obaviti neposredno posle udesa, a taj pregled o kojem ti pričaš mi više liči na kontrolni, čim se odigrava nekoliko dana kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam tek povezao da se nezgoda desila u RS. Inače, ovde u Urgentnom centru povrede motora ulaze preko reda za sve analize, pa tako i kod neurohirurga, jer je taj pregled najznačajniji. Hoću da kažem, kod neurohirurga pregled treba obaviti neposredno posle udesa, a taj pregled o kojem ti pričaš mi više liči na kontrolni, čim se odigrava nekoliko dana kasnije. Druže, moram da opovrgnem tvoje tvrdnje. Nisam siguran na osnovu kojih parametara i ko odlučuje o obaveznom pregledu kod neurohirurga posle nesreće ali u mom slučaju, po dovoženju u UC, ostaviše me dobrih 45 minuta u hodniku na čekanju pre nego što sam došao na red i to prvo kod ortopeda. Odmah posle pregleda sam poslat na RTG (dodatnih pola sata čekanja) pa u "gipsaru". Inače potpuno se slažem sa tobom vezano za redosled pregleda kada su u pitanju nesreće u kojima učestvuju motociklisti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...