Boban 1200 4 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje Suzane, pa izlozite vase misljenje,,,,, 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmix 22 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki GSF 600N Prijavi odgovor kao problematičan Mean baby! Daj jos slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dodato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je! Sediste je isto custom? Cisto informativno pitanje, kolko trosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 26, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je! Sediste je isto custom? Cisto informativno pitanje, kolko trosi? Sa ustelovanim karburatorom 7.5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 26, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Lepa zverka! A mene zanima kakva mu je potrošnja guma? Na koliko 000km ih menjaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa zverka! A mene zanima kakva mu je potrošnja guma? Na koliko 000km ih menjaš? U zavisnosti od rezima voznje Otprilike na svaka 3 meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozitivnim komentarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Lijep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nara 9 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan respekt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Avgust 5, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan motor kao lutka.zanima me taj model,i da li je mozda sediste previsoko za mene,za sam 178cm ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan ...that is one mean baby Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano April 4, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nov izgled motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6726 Napisano April 4, 2013 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, al' ovo je jace od mene... Sto upropasti onako lepo motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 4, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Razbojnik! Ali ja bih ovo doradio: - Tu nalepnicu sa asupuha skinuo, nije on zmaj nego bandit. - Zadnji disk skinuo i ocisto tu "rdju" da ceo sija, ili ofarbao rdju u crno i shrafove (vatrostalni mat) - LED migavci crni pozadi (ne carbon) i LED stop svetlo. - Izduvne grane DO ralice hromirati ili u mat crno ovako su zute i odskacu, mora sve da bude ili hrom ili crno - Nalepnica za rezervoar crna takodje - A pre svega toga bi ga vratio u stanje kao u prvom postu znaci mat ps. ne vidi se dal su polirane felne unutra ako jesu crne trakice na spoljni obod da bi taj polirani dosao do izrazaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano April 4, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan U bre, nagrdili ste me... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 4, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Realno, bio je lepši pre sređivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 1200 4 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ga je onaj mat zatvarao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6726 Napisano April 5, 2013 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gde ga je zatvarao...u struku? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 5, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Taman hdetoh da napisem. Meni je restajling lepsi.Osim par detalja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...