Djokic 995 Napisano Mart 26, 2012 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Imam 21kg. Prodao bi sve odjednom.Nisu krupni, ali je kvalitet odlican(sa slike). Cena oko 550din,ili 11500din za sve. Saljem PostExpress-om. Bez zamena! Uploaded with ImageShack.us 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 26, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jel su orasi na ime kupca ? :moto3: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Mart 26, 2012 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Kako se dogovorimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su ti presli ti orasi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Mart 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A koliko mogu da razviju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A koliko mogu da razviju u kombinaciji sa medom, 2 sata dobrog sexa. 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 26, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kepo je dobitnik zlatne medalje za najj zajebantskiji komentar ! Bravo Care ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan More da napravis ti nesto slatko pa da mi to zalijemo sa Zajecarskim pivom . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17347 Napisano Mart 26, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3693 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan kepo Postavljeno Danas, 18:54 PM Arakis, on 26 March 2012 - 18:52 PM, said: A koliko mogu da razviju u kombinaciji sa medom, 2 sata dobrog sexa. A koju vrstu meda koristiš za takav rezultat? Ja probao sa ovim što donose moje pčele i ništa ne pomaže! Ili možda orasi nisu bili "odgovarajući". Da sam siguran da je to u pitanju uz'o bih par kila!? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan kepo Postavljeno Danas, 18:54 PM Arakis, on 26 March 2012 - 18:52 PM, said: A koliko mogu da razviju u kombinaciji sa medom, 2 sata dobrog sexa. A koju vrstu meda koristiš za takav rezultat? Ja probao sa ovim što donose moje pčele i ništa ne pomaže! Ili možda orasi nisu bili "odgovarajući". Da sam siguran da je to u pitanju uz'o bih par kila!? Mozda nisi rekao tim svojim pcelama za sta ti med treba, mozda promene recept... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2695 Napisano Mart 26, 2012 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Na vratima jedne od prodavnica Macrobelle u Čačku, stoji natpis "Otkupljujemo orase". To mi dade ideju da probaš njima da prodaš: http://www.makrobela.co.rs/pak.html Pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 27, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kepo Postavljeno Danas, 18:54 PM Arakis, on 26 March 2012 - 18:52 PM, said: A koliko mogu da razviju u kombinaciji sa medom, 2 sata dobrog sexa. A koju vrstu meda koristiš za takav rezultat? Ja probao sa ovim što donose moje pčele i ništa ne pomaže! Ili možda orasi nisu bili "odgovarajući". Da sam siguran da je to u pitanju uz'o bih par kila!? ziko, ne znam sta da ti kazem? probaj sa viagrom ako te orasi ne rade. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Imas neku drugu cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Mart 27, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan More da napravis ti nesto slatko pa da mi to zalijemo sa Zajecarskim pivom . najedemo se meda i oraha, zalijemo pivom, ima da se pojebemo među sobom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Mart 27, 2012 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan @Vujo - Hvala na pomoci, mislim da ce biti prodato u narednih par sati. @Zarko - Ako ne odu poslacu ti poruku. @Ostali - Znam da ovde ima ljudi koji prodaju/preprodaju na pijaci,znam da ima i onih koji drze prodavnice,poslasticare... Pricam za BG:sa ovom cenom neko je lako mogao da zaradi 2-3000. ...pa da se vozi ceo dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Mart 27, 2012 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan More da napravis ti nesto slatko pa da mi to zalijemo sa Zajecarskim pivom . najedemo se meda i oraha, zalijemo pivom, ima da se pojebemo među sobom Heheee sa 20 i kusur kila ima samo da prsti!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 27, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan More da napravis ti nesto slatko pa da mi to zalijemo sa Zajecarskim pivom . najedemo se meda i oraha, zalijemo pivom, ima da se pojebemo među sobom Heheee sa 20 i kusur kila ima samo da prsti!!! ako se pojebemo nije strasno, samo da se ne pobijemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 27, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan More da napravis ti nesto slatko pa da mi to zalijemo sa Zajecarskim pivom . najedemo se meda i oraha, zalijemo pivom, ima da se pojebemo među sobom Heheee sa 20 i kusur kila ima samo da prsti!!! ako se pojebemo nije strasno, samo da se ne pobijemo Znači na sledećim okupljanjima moram dupe uz zid da držim.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Mart 27, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan možemo da se pobijemo oko reda u WC kada potera sve to što smo sasuli u sebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Mart 27, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan @žika krenuli baba i deda da osveže svoj seksualni život, da ga mrdu sa mrtve tačke. Uzeo deda da jede med i orahe, pojede jednu teglu, pojede drugu teglu. Čekaju oni tako reakciju, kad deda viknu: "Baba, skidaj gaće"!!! "Ne tvoje baba! Moje! Usrah se! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 27, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hehe podseti me taj nesporazum izmedju babe i dede na moj sistematski pregled. Kaze doktor " Spusti gace Blagojevicu." Spustim gace i gledam ga onako blentavo. Baci on pogled i kaze "Digni" Dignem ja kurac racunajuci da ce gleda jaja. " Gace Blagojevicu, gace digni!" 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Mart 28, 2012 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan He heeee, bre....nego prodati orasovi. Nastavljaj zajebanciju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nit ces da pravis nesto slatko nit dajes pivo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2695 Napisano Mart 28, 2012 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Sad će neko za dva meseca da pita: Da nisu užegli? Extra su mi likovi koji dodaju postove na neke oglase, od pre dve godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma pokusavamo da ga nagovorimo da pusti pivo jer sad ima kintu PRODAO ORASOVI !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...