facho 0 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako tek sam napunio 18 doslovno vozim motor odkad sam prohodao od 1 osnovne sam vozio hondu sfx 50 da bi 2009 brat nabavio beverly cruiser 250 koji sam takodjer dugo vremena vozio, i ako nelegalno, ovako do sad sam vozio samo automatic motore, sa brzincima se nisam susretao, dugo vremena gledam i citam o nekim motorima koji me privlace i trenutno na prvom mjestu je yamaha fz6, da li mi je to prevelik zalogaj, ipak sam pocetnik? da li sam mozda prevelik za njega? 198cm sam visok 115kg? Pozdrav iz Sarajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Druze delimo istu dilemu Ja imam u planu verziju sa prednjom maskom, tj fazera i to noviji S2 model koji ima dosta poboljsanja u odnosu na prvobitni fz6. Iz moje price sa ljudima koji poseduju taj motor i komentara sa raznih foruma sam zakljucio da je to savrsen motor za mene. Upravljiv je, pouzdan i relativno lak za odrzavanje, pogodan za putovanja ali i za gradsku voznju. Sa jedne strane je miran na gasu, ali opet moze da pokaze zube kad treba ,ipak on spada u sport touring kategoriju. U principu jedna jako funkcionalna all-rounder masina. Mislim da neces osecati kao da ti je motor mali, ali ce motor iz ugla drugih ljudi sigurno izgledati malo naspram tebe. Prevelik zalogaj nije, ali moras prvo da shvatis sta zelis od motora i onda da vidis sta je ono sto ti zapravo odgovara. Ja planiram uskoro da pazarim motor i nadam se da necu pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Mart 26, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Mali ti je motor, neces moci da savijes noge, odnosno bice ti mnogo savijene, kao da cucis. Ta Yamaha ima nisko sediste i nogostupi su visoko, bolje ti juri nesto sa visim sedistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Mart 26, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan versys 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako razmisljas o streetu ja bi uzeo GSR 600 na tvom mestu, iskreno mislim da je bolji motor. Vozio sam oba, ja sam 191 cm. Iskreno, ne znam koliko su udobni za putovanja, to cujem prvi put, isao sam nekoliko puta BG-NS i BG-CA, ne mogu da se pohvalim o udobnosti... Takodje, ne znam da su mirni na gasu, i jedan i drugi imaju oko 100ks ako se dobro secam i reaguju odmah na gas... Do duse, mozda fazer malo bolje sece vazduh ali fz6n i gsr 600 su prilicno otvoreni i vetar kad duva izuva... Versus nije lose resenje, moze da se nadje jeftino, malo je slabiji... Moj prvi "brzinac" je bio ER5, on jeste mali i ruzan ali tad je bio dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan a koja je pozicija i odnos horneta u nabrojanom ''drustvu''? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najveci plus Horneta je sto ima samo 180 kilograma, konkurencija je od 20 do 40 kilograma teza. Ja imam 184cm i Horneta vozim sasvim normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
facho 0 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam motor za sebe bijeli fz6 s2 2007 godiste oko 4000 eura pa se vidimo nekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...