pospani 8 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo ja sa mojim malim motorom i malim milionom pitanja Imam yamahu xt125r 2006 god. extra motor. solidno izgleda i ima solidnu snagu. Ali bih zelio malo da ga nasminkam. Mislim da podignem rep podignem volan stavim pecurku , skratim prednji blatobran . Ali me interesuje sta je od svega toga moguce uraditi. i na koji se to nacin radi. Kao i to sta mi vi predlazete da bi najbolje bilo da uradim na motoru da bi isao i izgledao jos bolje. Svi predlozi su dobrodosli. U trenutnoj situaciji novac za popravke , doradjivanje i sminkanje nije problem ali cale nece ni da cuje o novom motoru tako moram voziti ovaj jos jedno ljeto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Mart 23, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan da sam na tvom mestu ne bih menjao nista..posto kao sto kazes sledece leto drugi motor...vozio bih ga jos ovu sezonu takav kakav je jer je i ovako veoma lep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...