knezmoto 639 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem čiviluk ručni rad. Pravljen od zadnje enduro gume 17". Čovek koji je naručio je otkazao ( da sad ne objašnjavam kako i zašto ). Rasecanjem gume sam dobio 2 polovine pa sam uz taj naručeni čiviluk opravio još jedan tako da sad imam 2 komada. Cena 25e po komadu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 22, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan dobra fora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4217 Napisano Mart 22, 2012 Svrati cesto, 3446 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Koja je marka i dimenzija gume? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 639 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Guma je Michelin 140/80 - 17 . Ko hoće da vozi mora da kupi oba čiviluka pa da zalepi i probuši za osovinu Cena nešto niža - 2500 din. A da, telefon je 065 / 4048 433. Zoran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 639 Napisano Mart 27, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan čiviluk otišao ( leva polutka gume ). Ostao još jedan, ovaj sa slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 639 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 20e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 639 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo aktuelno. Cena 20€ i delimo troškove transporta. Može ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...