-Viper- 547 Napisano Mart 21, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pitam ovde, nadam se da sam potrefio gde da otvorim temu, i da me necete zezati, naime imam Solex i hteo bih da ga prodam pa me zanima vase misljenje koliko para vredi, motorcic je 65 godiste imam saobracajnu od njega, prva reg. je 68g. Radi, pali ide, potrebno zameniti unutrasnje gume jer su lose, ispustaju stalno, verovatno su jos uvek originalne kao i spoljne, svetla nisam uspeo da namestim jer nigde nema sijalica za Solex. Evo i nekoliko slika. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto bi ga prodavao? Jednom ce ti biti zao! Pa valjda ima neku sentimentalnu vrednost? Inace lik mi nudio ispravan za 75 evra,negde kod Sida bio pored puta(Hrtkovci mislim) i nisam ga uzeo jer mi pick up bio pun robe a nije hteo AKS-om da posalje A vidim i da po 500 traze! NEMOJ PRODAVATI!!! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...