Milos_shomy 0 Napisano Mart 20, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Krusevac - Beograd Motocikl: Malagutti Madison 180 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Medisona 2002 godiste, Piaggio agregat 180 kubika. Imam problem sa strujom od pre nekoliko dana. Odradio mu ser vis pred pocetak sezone i primetio da motor gubi struju, tj. ne puni akumulator. Naravno primetio sam, da ne puni, kada sam iscrpeo akumulator i pokusao da upalim motor koji nije imao snage da zavergla. Premostio od automobila i otisao kuci. Napunio akumulator ispravljacem i kada sam ga stavio na motor radio je normalno, svetla, zmigavci, pozicije. najnormalnije pali, ali na bordu mi pokazuje da se akumulator opet prazni. Inace stavio sam novi akumulator u oktobru. Sta bi mogao da bude uzrok mog kvara. Svaki savet i pomoc bi mi dobro dosla, nisam vozio motor celu zimu i taman kada sam se ponadao da cu se malo voziti iskrso mi je ovaj problem. Zna li neko sta je moze biti uzrok moga kvara??? ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4609 Napisano Mart 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5975 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je motor stajao na hladnom preko zime a nisi skinuo akumulator onda je to najpre uzrok tvog problema. Drugi uzrok može biti i regler. Očisti i klemne i pregledaj da negde nisu žice ožuljane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_shomy 0 Napisano Mart 20, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Krusevac - Beograd Motocikl: Malagutti Madison 180 Prijavi odgovor kao problematičan Stajao je u garazi, mada sam mu skinuo kleme. Mene buni to kako onda ako je akumulator ili kleme koristi najnormalnije struju, a nece da puni akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4609 Napisano Mart 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5975 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako garažu ne greješ, najverovatnije je akumulator izgubio kapacitet ili srpski rečeno - gekn'o je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_shomy 0 Napisano Mart 20, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Krusevac - Beograd Motocikl: Malagutti Madison 180 Prijavi odgovor kao problematičan Ne grejem je. Uzecu akumulator od druga pa cu probati sa njegovim. Samo mi nije jasno kako radi normalno kada ga napunim ispravljacem. Punio ga vozio celi dan, bez svetla i pozicije,prenocio i upalio bez problema. Mozda ja malo smaram ali se stvarno ne razumem u struju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanzyani 6 Napisano Mart 20, 2012 U prolazu, 21 postova Motocikl: Malaguti Madison 250S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao problem sa relejom i zicama koje idu iz akumulatora na relej i anlaser, prover u kakvom su stanju zice, da li su dotrajale da li varnice i sl. Ali je vrlo moguce da je i akumulator riknuo kao sto kaze alexanto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_shomy 0 Napisano Mart 20, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Krusevac - Beograd Motocikl: Malagutti Madison 180 Prijavi odgovor kao problematičan Provericu, mada nadam se da je neka glupost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5697 Napisano Mart 20, 2012 Svakom po zasluzi, 12378 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti je crkao regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_shomy 0 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Krusevac - Beograd Motocikl: Malagutti Madison 180 Prijavi odgovor kao problematičan A je l' zna neko gde se nalazi regler na medisonu, da bi znao zbog skidanja plastika i je l' moguca njegova popravka iloi moracu da nadjem drugi regler, ako je problem u njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Mart 21, 2012 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Ako je verovati šemi, broj 10 je regler Promenio Mart 21, 2012 član alexanto citiran prvi post iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_shomy 0 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Krusevac - Beograd Motocikl: Malagutti Madison 180 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na shemi znacice mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_shomy 0 Napisano Jun 8, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Krusevac - Beograd Motocikl: Malagutti Madison 180 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam odavno izlazio na forum, ipak je bio regler u pitanju. Sada kada sam stavio novi, motor radi kao sat. Hvala svima na pomoci, znacila mi je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Jun 9, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna gde si ga kupio i koliko je kostao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_shomy 0 Napisano Jun 15, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Krusevac - Beograd Motocikl: Malagutti Madison 180 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao mi je covek koji donosi delove za sve i svasta iz Soluna, samo narucis... Od igle do lokomotive... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_shomy 0 Napisano Jun 19, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Krusevac - Beograd Motocikl: Malagutti Madison 180 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od clanova sa foruma me je pitao za broj tog coveka pre nekih nedelju dana, nisam izlazio na forum jer imam obaveza oko polaganja ispita na fakultetu. Broj je: 063 615 502 Milan Husli Izvinjavam se coveku na kasnjenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...