BEX FZR 1000 9 Napisano Mart 19, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Baljevac Motocikl: FZR 1000 Genezis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari bajkeri !!! Malo mi je dopizdelo vise trazenje gume za genezisa 1000, kao sto znate on nosi 170-60-18. Zna li neko gde da kupim novu gumu i dali moze da se upakuje 180 ako postoji ta dimenzija gume na moju felnu a da ne diram viljusku. Moze i savet od kojeg motora mi pasuje 17-tica felna i da zavrsim vise sa tim. Svaki savet je dobrodoso, ne trazim puno samo hocu novu gumu na svom bajku, pozzzzzzz.......... Evo slike moje stare ali ocuvane masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Mart 20, 2012 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mišelin ima u katalogu Pilot Road 2 i 3 al 160/60-18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEX FZR 1000 9 Napisano Mart 20, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Baljevac Motocikl: FZR 1000 Genezis Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima, ali ja bi nesto sire tipa 170 ili 180, nekako mi je 160 uzana kao na bicikli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuntica 10 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume/bridgestone-170-60-zr18-battlax-bt45-r-73w-tl-49941 evo gde ima sto ja znam pa proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEX FZR 1000 9 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Baljevac Motocikl: FZR 1000 Genezis Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji druze, provericu sutra i verovatno naruciti, pozdrav....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuntica 10 Napisano Mart 22, 2012 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu,tu smo da se pomognemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Mart 24, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan imam isti motor i ubacio sam siru felgu od novije fzr a moze i od r1,bez problema staje guma 180/17,moraces samo ubaciti dva distancera posto je felga sira pa da ti ne dohvaca vile,uglavnom moze se ubaciti na te tvoje vile. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan kako je zakacena kocnica na toj tvojoj FZR? Gore ili dole? Moze tocak i od yzf750 na tu felnu moze guma 190 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEX FZR 1000 9 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Baljevac Motocikl: FZR 1000 Genezis Prijavi odgovor kao problematičan Meni su kociona klesta odozgo, mislis da na felni od YZF nece da dohvata guma u vile i lanac ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Mart 30, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bike rasklopljen skroz mogu da premerim sirinu izmedju diska/zubcanika nije problem... Vidjao sam da su ljudi menjali bas zbog izbora guma, trebalo bi da pase na tvoju viljusku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano Mart 31, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja gumu 170 presla 5000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...