MarkoBGD 0 Napisano Mart 18, 2012 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje svima, ja sam Mare iz Bg-a. Ljubitelj sam motora a posebno sportskih modela. Još kao klinac sam vozio tomos automatik i atx koje i sada posedujem. Malo kasno krećem sa realizacijom kupovine prvog ozbiljnijeg motora, s obzirom na svoje 33 godine i porodične obaveze. Ali eto, jače od mene, od kada imamo garažu konačno sam osetio potrebu da kupim ozbiljniji motor i da se odvezem u pravcu slobode . Trenutno sam u nedoumici jer želja je jedno a realnost drugo - pored cena koje su uvek problem problem je i praktična namena motora koji mi se dopada jer sam često na planini u selu, pa bi mi praktično neka cross / enduro kombinacija odgovarala zbog konfiguracije terena a sa druge strane sam ljubitelj spotskih aero-dinamičnih motora koji nisu baš za takve terene, ili grešim. Ne volim da vozim brzo a opet volim sportski izged motora i ipak pitam se može li neki slabiji sportnjak da izdrži sporije vožnje na van gradskom terenu a da je stabilan i da se ne guši, i šta bi mi preporučili. Da li malo jači Kawasaki gpz 500 ili zzr 600 mogu da služe pored gradske i otvorene vožnje i za planinsko/brdske terene (asfalt ali sa dosta krivina, uzbrdica itd gde se vozi sporo) ili ako su prejaki šta bi ste preporučili od slabijih modela, tipa suzuki rg 125 gama ili možda aprilia... Veliki pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 18, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 18, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Mart 18, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, Mare! S obzirom da ovaj deo foruma (Predstavljanje članova) ne čita veliki broj forumaša, a koji mogu da odgovore na tvoje pitanje, mislim da treba da otvoriš novu temu u odgovarajućem podforumu Motocikli, ili već... pa ćeš brže doći do mišljenja drugih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoBGD 0 Napisano Mart 18, 2012 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Važi, hvala puno na dobrodošlici, družićemo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...