Jump to content

Moto Zajednica

Honda Dominator 650????

Recommended Posts

• Zainteresovan, 564 postova

Naisao sam na Hondu Dominator 500 sa supermoto gumama, 97 god. presao 30 000, cena 2850 jevreja. Zanimaju me vasa misljenja, da li je cena korektna,kakav je motor, iskustva...

Aj sad pisite ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Ovo je ipak 650, ovaj sto daje oglas se zaj***, i meni je ilo cudno na pocetku.

Mislim da o Dominatoru 650 vec imas otvorenih tema,samo malo procackaj po forumu.

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Ima otvorenih tema, al nista konkretno. Mene zanima da li je vazdusno hladjenje preveliki hendikep,da li je 30 000 km puno, sta vi mislite o motoru...???

Vazdushno hladjenje nije hendikep,jer je taj agregat dobro osmishljen,a shto se tiche kilometrazze,naravno,sve zavisi kako je "mazzen i pazzen"..tako da..uhvati nasheg chlana Cope-a koji taj agregat zna u dushu i mozze ti savetima najbolje pomoci.

Pozdrav

Ima otvorenih tema, al nista konkretno. Mene zanima da li je vazdusno hladjenje preveliki hendikep,da li je 30 000 km puno, sta vi mislite o motoru...???

Vazdushno hladjenje nije hendikep,jer je taj agregat dobro osmishljen,a shto se tiche kilometrazze,naravno,sve zavisi kako je "mazzen i pazzen"..tako da..uhvati nasheg chlana Cope-a koji taj agregat zna u dushu i mozze ti savetima najbolje pomoci.

Pozdrav

Ok poslacu mu PP

• Svrati ponekad, 308 postova
  • Motocikl: Honda Helix CN250

Naisao sam na Hondu Dominator 500 sa supermoto gumama, 97 god. presao 30 000, cena 2850 jevreja. Zanimaju me vasa misljenja, da li je cena korektna,kakav je motor, iskustva...

Aj sad pisite ;D

Postoji, naravno. Ima 17kW i izgleda isto kao 650. Rađena je za Austrisko tržište, namerno manje kubikaže, zbog (nekada) jeftinije registracije. Cena u Nemačkoj za 1996 godište je 625€. Imaš na EBay  ;)

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220157772840&ih=012&category=9806&ssPageName=WDVW&rd=1

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Harley big twin

Postoji, naravno. Ima 17kW i izgleda isto kao 650. Rađena je za Austrisko tržište, namerno manje kubikaže, zbog (nekada) jeftinije registracije. Cena u Nemačkoj za 1996 godište je 625€. Imaš na EBay  ;)

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220157772840&ih=012&category=9806&ssPageName=WDVW&rd=1

Ako je za te pare onda daj odma 10 kom. Pa sa prevozom i svim troskovima izade jedno 1100eura a ovaj prodaje za 2800 pa da i mi zaradimo 1600 po motoru . Kakvih

crnih 625 eura. Taj ce na kraju licitacije biti min1900e. Nevideh da je razbijen jedno 1200e.A crko i lanac.

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

OK, znaci ovo ipak JESTE 500, i preporucujete mi ga.

Jel tako?

I ako stoji ta pricha oko Dominatora 500, ista je pricha jer je i isti agregat(samo sa manje ccm). Znachi,stoji sve napisano...uostalom..idi i vidi bike,raspitaj se,pokupi shto vishe informacija i islikaj ga ,pa sve to iznesi u ovoj temi za dalje savete. Si?

OK, znaci ovo ipak JESTE 500, i preporucujete mi ga.

Jel tako?

I ako stoji ta pricha oko Dominatora 500, ista je pricha jer je i isti agregat(samo sa manje ccm). Znachi,stoji sve napisano...uostalom..idi i vidi bike,raspitaj se,pokupi shto vishe informacija i islikaj ga ,pa sve to iznesi u ovoj temi za dalje savete. Si?

Primljeno k znanju komandire!!!

U nekoj sam guzv, potrudicu se da ga vidim sto pre.

• Drug član, 804 postova
  • Motocikl: Bandit 650 K7

Kolko ja znam postoji Dominator od 250,500 i 650 ccm.

Mislim da greshish za 500..ja gledao ovde i nema! http://www.bikez.com/brand/honda_motorcycles.php?page=9

Ako mozzesh,pojasni mi  tvoje saznanje.

500 cm3 se radi za austrijsko trziste  samo ,postoji i zzr 500, cbr 500 f... a neznam sto neka zajebancija sa porezom i reg.

• Svrati ponekad, 308 postova
  • Motocikl: Honda Helix CN250

Kolko ja znam postoji Dominator od 250,500 i 650 ccm.

Mislim da greshish za 500..ja gledao ovde i nema! http://www.bikez.com/brand/honda_motorcycles.php?page=9

Ako mozzesh,pojasni mi  tvoje saznanje.

500 cm3 se radi za austrijsko trziste  samo ,postoji i zzr 500, cbr 500 f... a neznam sto neka zajebancija sa porezom i reg.

Mislim da nisi shvatio poentu: Dok Austrija nije bila član EU, imali su sličan zakon o registraciji motora, kao i kod nas. Za motore ispod 500 ccm, plaćali su manji porez, takse, registraciju, osiguranje i sl. Zbog toga je napravljen (uvožen) Dominator od 500 i manje kubika. Motori su potpuno legalni, regularni i tako to... ; :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja