Kicoo 73 Napisano Mart 17, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan na koliko bari prednju na koliko zadnju? zadnja ispustila skroz nisam je duvao odavno a prednja gura, pa da naduvam obe meni su jos fabricke, 7 godina gura samo napred 7400km presao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Mart 17, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Za moj kinez u servisnoj piše prednja 2.2 zadnja 2.25 ali ja to prema sebi i svom stilu vožnje pumpam.Ovo ti je okvirno pa ti sad vidi. A mali savet od mene te gume su odradile svoje ja bi ih pod hitno zamenio bez obzira na dubinu šare,dovoljno je jednom samo da ne odrade svoje i eto tebe na asfaltu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 17, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan brate nemam sad para ni za filter da kupim a kamoli gume inace, hvala na informaciji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...