shuky 320 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Yamaha XT660R, ali verujem da je i kod ostalih modela (novijih) slicno. Naime, kupio sam motor koji je imao samo jedan kljuc. Prvi vlasnik (bukvalno) je izgubio (citaj zena stavila na sigurno) master (crveni) i rezervni kljuc(crni). Posto je Yamaha "pametna" pa nije ostavila mogucnost narucivanja dodatnih kljuceva, a meni se nesto ne daje +-1000eura za novu bravu, ECU i ostalo sto mora da se menja za nov set kljuceva, raspitivao sam se o mogucnosti kloniranja istog. Negde sam procitao da je neko to uradio u BG-u i da je pored kljuca nosio i bravu i ECU i da su iz drugog pokusaja uspeli da odrade (radnja u trznom centru Vidikovac). Bio sam kod jednog od poznatijih Niskih bravara, objasnio mu situaciju, dao sam kljuc, on ga proveri i kaze nema problema moze da bude gotov za 10 min. Pitam jel treba da dovezem motor ili da donesem ECU, kaze NE. Napominjem da Yamaha tvrdi da je nemoguce dodati jos neki kljuc ako ne postoji master. E sad moja pitanja su: 1. Da li je neko narezivao kljuceve bez mastera? 2. Koliko je bilo uspesno (da li ti kljucevi rade bez problema)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Yamahu xt 125 r . Za cijelih 5 e sam narezao indentican kljuc onome koji sam imao. i radi perfektno kao i original Motor je 2006 god. . vjerovatno je ista brava kao i na tvom motoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Mart 16, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.com/itm/UNCUT-BLADE-KEY-FOR-Yamaha-XJ-XT600E-XTZ-XVS-XVS-1100-/270429273592?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3ef6d73df8&vxp=mtr Evo ti ga kljuc,pise da nema cip unutra,ali da moze da se ubaci(ako ti je uopste potrebno).Ja sam tako kupio dva originalna i narezao kod kljucara(moji nemaju cip,pa nisam morao o tome da razmisljam). Ako ti ne treba sa cipom onde je ovo jos bolje http://www.ebay.com/itm/Blank-Key-Yamaha-XJR1300-XJR400-FZ400-YZF600-Red-/280700212337?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item415b095471 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kljuc mora biti kodiran da bi ti radio motor. Mislim da izrada kodiranog kljuca kosta oko 40e. Znam ovde u kragujevcu coveka koji to provereno radi. Ako te bude interesovalo javi se na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isti problem ali sam ga rešio tako što sam naterao vlasnika da mi rodi rezervni i crveni kako god zna.Imaš i alternativu da ti se iskopira i ključ i kod.Evo ti broj od majstora iz Kruševca pa će ti on objasniti.Lakac mu je nadimak 064 3451766 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 17, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan problem je da ako hoces da ucitas-kodiras nov kljuc mora se prvo ubaciti crveni u bravu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan @pospani Hvala, nije problem narezati kljuc, vec u cipu u tom kljucu, ECU, km satu... @sreten Hvala,imam blanko kljuc sa cipom. @Sipi, gola, mcm-racing Hvala vam mnogo, vidim da znate u cemu je moj problem. Cena narezivanja i u Nisu je priblizna. Tvrde da ce da radi 100%, ali sto rece "mcm-racing" Yamaha tvrdi da je nemoguce prijaviti nov kljuc bez mastera (crvenog). Zbog toga sam i postavio ovu temu, nije problem da bacim 50e, ali sta ako nesto zajebe pa ne mogu da ga uopste upalim? @gola Od radjanja nema nista, evo trazi ga vec 18 meseci koliko je motor kod mene i nista. Ako ovi u Nisu ne budu uradili kako treba zovem tvog majstora. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Mart 18, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš blanko ključ sa čipom onda nije nikakav problem da ti prebaci isti kod sa starog na novi,jer ima aparat za čitanje koda i kopiranje istog.Meni je bio problem što nisam imao blanko ključ a ni čip,pa je i tu postojala altrnativa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Mart 18, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš blanko ključ sa čipom onda nije nikakav problem da ti prebaci isti kod sa starog na novi,jer ima aparat za čitanje koda i kopiranje istog.Meni je bio problem što nisam imao blanko ključ a ni čip,pa je i tu postojala altrnativa Hvala. To sam trazio. Nedoumica je resena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Mart 18, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...